Nu o sa iti vina sa crezi cum s-a imbracat Andreea Esca la nunta unei colege PRO TV

Publicat: 19/07/2015 | 11:58

Nunta mare in PRO TV. Irina Gologan, corespondent al postului de televiziune s-a casatorit. La eveniment a fost prezenta si stirista Andreea Esca, care a reusit sa atraga toate privirile invitatilor.
 

andreea esca

Andreea Esca a fost sambata seara la nunta unei colege de serviciu. Stirista a fost imbracata intr-o rochie lunga de culoare verde, cu un decolteu provocator, care a reusit sa faca senzatie.

 

Irina Gologan,

Vedeta postului TV i-a lasat un mesaj pe Facebook unde ii scria Irinei ca se bucura pentru ea: „Corespondenta ProTV, Irina Gologan, se mărită. Îmi amintesc perfect ziua în care a apărut în redacţie o gaşcă de fete tinere, drăguţe, talentate şi muncitoare… Ea e una dintre ele. Mi-eşti tare dragă, Irina!”.

 

Irina Gologan,

 

Poza a reusit sa stranga aproapte 6.000 de like-uri in doar o zi si zeci de comentatii: „Casa de piatra mirilor si multa sanatate , fericire si o casnicie fericita pana la adanci batraneti ! Andreea esti foarte frumoasa si mirii sunt foarte frumosi ! Distractie placuta si o nunta ca-n povesti va doresc !”, „Sunteti cel mai frumos, discret si respectat cuplu din lumea mondena. Casa de piatra colegei dumneavoastra si toate cele bune !!” – ii scriu prietenii virtuali jurnalistei pe Facebook.

O.P.
 

Citește și...