Nu se mai fereste sa apara alaturi de el! Alessandra Stoicescu si-a scos sotul misterios in lume!

Publicat: 07/02/2014 | 20:10

S-au indragostit in mare taina si au facut nunta in secret! Chiar si dupa ce l-a luat de barbat, Alessandra Stoicescu s-a ferit sa apara la bratul lui! Pana acum! La mai bine de jumatate de an de la casatorie, stirista si-a scos sotul in vazul lumii!

 

Alessandra Stoicescu si-a scos sotul la o cafenea, la mall.
Alessandra Stoicescu si-a scos sotul la o cafenea, la mall.

 

Una dintre cele mai secretoase vedete din televiziune, Sandra Stoicescu a facut tot posibilul sa pastreze misterul in privinta vietii personale. Daca pana la 37 de ani, cunoscuta stirista nu a fost vazuta prea des in companie masculina si nici nu a suflat vreun cuvant despre vreo idila, in vara anului trecut a reusit sa surprinda pe toata lumea. Dupa doar cateva luni de relatie, s-a casatorit in mare taina cu un fost politician, care ii este si coleg de trust.

 

sandra stoicescu sot nunta

 

Nici in privinta celui mai important eveniment din viata oricarei femei, Sandra nu a suflat vreun cuvant. Totusi, stirista n-a putut tine secreta casatoria prea mult timp. Sotul, insa, a ramas multa vreme un mister! Chiar si dupa ce l-a luat de barbat, in iunie anul trecut, s-a ferit sa fie vazuta alaturi de barbatul cu care era maritata.

 

Sandra Stoicescu si sotul, Sergiu Constantinescu

 

Fost politician, Sergiu Constantinescu a fost remarcat mai degraba ca motociclistul cu plete din viata stiristei. Ocaziile in care au aparut in public au fost extrem de rare. Totusi, paparazzi Cancan.ro au reusit sa ii fotografieze pe cei doi zilele trecute, la o cafenea, in mall.

 

Sandra Stoicescu si sotul, Sergiu Constantinescu - 2

 

Nu au facut risipa de tandreturi!

 

Cu pretextul intalnirii cu o prietena, Sandra si-a scos sotul in vazul lumii. S-au delectat cu o conversatie la o cafea, insa nu au facut risipa de tandreturi. la plecare, Sergiu s-a ocupat sa achite nota de plata, in timp ce sotia si amica s-au infofolit cu grija. 

 

Sandra Stoicescu si sotul, Sergiu Constantinescu - 4

 

Chiar daca au doar jumatate de an de cand au devenit sot si sotie, Sandra si Sergiu se comporta ca un cuplu cu… vechime. Nici vorba de imbratisari pasionale sau sarutari fierbinti intr-un loc public. Stirista si sotul ei au pastrat distanta si dulcegariile pentru un loc ceva mai intim.

 

Sandra Stoicescu si sotul, Sergiu Constantinescu - 6

 

Inainte de a ajunge in intimitatea casei, Sandra si sotul ei s-au oprit la un pet-shop, unde un puiut de chihuahua le-a cazut pe loc cu tronc. Cu toate ca l-au indragit pe loc si stirista l-a privit lung minute bune, catelusul nu a avut norocul sa fie adoptat de vedeta.

 

Alessandra Stoicescu si sotul ei s-au indragostit pe loc de un pui de chihuahua.
Alessandra Stoicescu si sotul ei s-au indragostit pe loc de un pui de chihuahua.

 

CITESTE SI…

Cel mai bine pastrat secret! Alessandra Stoicescu e femeie maritata, desi nimeni nu banuia! Afla cine e sotul si cand s-au luat

 

A.M.L.

 

 

Citește și...