Nu stii ce poti sa patesti in trafic. O femeie a fost agresata de un vatman fara ca macar sa inteleaga de ce!

Publicat: 06/11/2012 | 18:04

Traficul din Bucuresti a devenit o jungla, iar acest lucru a fost dovedit astazi pe linia tramvaiului 5, in zona Barbu Vacarescu.

-

Speriata. Femeia agresata era intr-o evidenta stare de soc la scurt timp dupa evenimente

Pentru ca a avut tupeul sa intre pe linia de tramvai, o soferita a avut parte de o experienta traumatizanta. Vatmanul nu a ezitat si a coborat pentru a-i aplica o corectie fizica.

Pentru ca doamna a avut tupeul sa incerce sa il ignore, angajatul RATB a devenit mai violent. A inceput sa o injure ca la usa cortului, sa bata cu pumnii si picioarele in masina, ba chiar sa arunce cu pietre spre automobilul victimei. Mai multi trecatori au intervenit, iar vatmanul s-a intors nervos in tramvai.

“La acea intersectie pacatoasa, nu ai prea multe optiuni. Fie ramai pe banda si te injura cei care vor sa faca dreapta, fie intri pe linia de tramvai. Eu am ales aceasta varianta si s-a dovedit neinspirata. Eram la semafor si asteptam sa se faca verde. M-am trezit ca un om ma injura si loveste in masina mea cu o agresivitate cum, sincer, nu am mai intalnit. Ciudat ca oamenii legii care au venit la fata locului erau mai preocupati ca eu sa eliberez linia de tramvai, desi eram in stare de soc, decat sa vada exact ceea ce s-a intamplat”, a explicat victima incidentului pentru Cancan.ro.