Nu sunt imagini prelucrate pe calculator, ci sunt suta la suta reale! Cum arata de fapt silicoanele Ancai!

Publicat: 30/10/2015 | 01:02

CANCAN.ro va prezinta primele imagini cu Anca de la Strehaia in varfianta adaugita. Cadre neprelucrate cu fosta nevasta a “Printului tiganilor” in timpul liber, nu pe platoul de filmare, acolo unde joaca, excelent, rolul de fosta doamna Leo.

Fosta piranda de provincie, made in Strehaia, Anca din localitate a ajuns vedeta mondena in Capitala. Intr-o telenovela in care rolul principal il joaca fostul ei sot, Leo, fosta doamna “de la Strehaia” s-a modernizat peste noapte cu doua perechi de silicoane de ultima generatie.

 

De dragul scenariului, mai precis pentru a-l recuceri pe fostul ei sot, femeia s-a operat si a reusit sa isi invinga toate temerile legate de o astfel de interventie chirurgicala. Durerea a fost cum a fost, insa oprobriul satrei pare necrutator, implantul fiind contestat clar de familia care inca gateste in curtea casei, la ciaunul de fonta, si isi cauta dreptatea la…stabor.

 

Anca de la Strehaia

A mers la Gara de Nord sa-si astepte o ruda

Pana la o aparitie in Playboy, Anca a fost surprinsa de CANCAN.ro. Mandra de ajustarile sale si dupa ce a terminat de filmat un nou episod din telenovela de platou la care paricipa de luni bune, femeia a mers, la putin timp dupa miezul noptii, la Gara de Nord.

 

Anca de la Strehaia

 

De acolo a preluat o ruda mai in varsta, iar dupa ce a pus bagajul in masina, Anca s-a urcat in dreapta soferului si a plecat, cu demaraj, spre casa. Nu la Strehaia, ci la un hotel din Bucuresti in care se afla cantonati actorii si figurantii care sunt distribuiti in telenovela “Printului tiganilor”.

 

Anca de la Strehaia

 

CITESTE SI: 

Imagini greu de PRIVIT! Cum aratau sanii Ancai de la Strehaia inainte de OPERATIE!

Anca de la Strehaia si-a pus silicoane! Vezi cum a reactionat Leo cand a aflat

 

Anca de la Strehaia

S-a facut nevazuta in noapte

Imbracata in botine cu toc inalt si cu un tricou mulat pe corp, Anca si-a pus peste un pulover lung, cu cerbi, lasat neglijent deschis pentru a epata cu forma rotunda a noului bust. Grabita si probabil obosita de la luminile reci din platou, fosta sotie a “Printului tiganilor” s-a pierdut in intunericul noptii, pe locul din dreapta al bolidului cu numere de Mehedinti, poate o ultima amintire legata de Anca… piranda 100% naturala a lui Leo de la Strehaia.

Ion Margarit
 

Citește și...