Loading the player...

Craiovenii petrecăreţi nu se opresc nici după ce au fost suspendaţi! Nuno Rocha şi Acka, împreună cu mai mulţi prieteni de culoare, au făcut, din nou, spectacol în club. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins brigada Rocha în acţiune. După ce s-au distrat la LOFT până la 5 dimineaţa, Rocha şi Acka, alături de un prieten, au plecat de la club cu o domnişoară ultra-calificată! Un alt prieten al lor a plecat de la LOFT împreună cu două domnişoare.

Rocha şi Aka sunt printre jucătorii care au petrecut anterior până la 5:30 dimineaţa în club, cu femei şi băutură, imaginile fiind publicate în exclusivitate de CANCAN.RO (VEZI AICI). După incident, aceştia au fost suspendaţi de CSU Craiova, varianta oficială fiind că decizia a fost luată fiindcă refuză să îşi prelungească înţelegerile cu echipa.

Rocha, Acka şi un alt prieten pleacă din club cu o domnişoară ultra-calificată, în timp ce un alt membru al brigăzii pleacă împreună cu două domnişoare
Rocha, Acka şi un alt prieten pleacă din club cu o domnişoară ultra-calificată, în timp ce un alt membru al brigăzii pleacă împreună cu două domnişoare

Marcel Popescu, preşedintele CSU Craiova, a recunoscut, mai apoi, că au fost probleme de disciplină. „Madson, Acka şi Rocha rămân îndepărtaţi, viaţa merge înainte. Noi nu suntem preocupaţi de ce se întâmplă cu ei pentru că nici ei nu au fost preocupaţi cu ce se întâmplă la Craiova. Subiectul ăsta e o problemă de bucătărie internă. Au fost în cantonament, au jucat după ce au început ultimele cinci meciuri, dar au fost probleme de disciplină. Tragem copilul de urechi, dar nu spunem la vecini ce prostioară a făcut”a declarat Marcel Popescu.

Între timp, Stephane Acka şi-a reziliat contractul cu CSU Craiova, în condiţiile în care înţelegerea lui cu formaţia craioveană expira în vară. Nuno Rocha are şi el şanse reduse să mai apară în lotul Craiovei după distracţiile repetate în club, cu toate că de la venirea sa la echipă, în 2014, a fost unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei. Rocha a evoluat în 87 de partide pentru CSU, marcând şi 21 de goluri pentru formaţia craioveană.

Citeste despre:nuno rocha, stephane acka, brigada rocha in club


Share On Facebook