Nunta anului in showbiz! Au decis sa se casatoreasca dupa numai 8 luni de relatie

Publicat: 17/07/2014 | 18:14
Nunta anului in showbiz! Au decis sa se casatoreasca dupa numai 8 luni de relatie

In timp ce multe vedete fug de responsabilitatea unei casnicii ca necuratul de tamaie, iata ca exista si persoane publice care inca isi mai doresc sa isi puna pirostriile. Unii chiar par sa se grabeasca...

Dupa numai 8 luni de relatie, Charlize Theron si Sean Penn, si-au anuntat deja apropiatii ca urmeaza sa se casatoreasca in aceasta vara. Evenimentul va avea loc in Africa de Sud, iar cei doi isi doresc sa adopte si un copil, dupa cum sustine dailymail.co.uk.

Charlize Theron si Sean Penn sunt impreuna de 8 luni
Charlize Theron si Sean Penn sunt impreuna de 8 luni

Charlize Theron si iubitul ei se afla in aceasta perioada in Africa de Sud, unde Sean Penn regizeaza un film de dragoste. Actrita din rolul principal al productiei “The Last Face” este detinut chiar de partenera regizorului.

„Vor sa se casatoreasca in curand”, a declarat o sursa pentru publicatia citata.

Cei doi se cunosc de peste 18 ani
Cei doi se cunosc de peste 18 ani

Chiar daca au devenit un cuplu abia in luna decembrie a anului trecut, Charlize Theron si Sean Penn se cunosc de peste 18 ani.

_____

CITESTE SI:

Un cuplu celebru de la Hollywood vrea sa faca pasul cel mare: vor sa ADOPTE un copil!

Mama lui Charlize Theron o implora pe actrita sa se desparta de Sean Penn. „Nu te marita cu nebunul asta!”

_____

„Charlize l-a vazut pe Sean cum s-a maturizat. E foarte intelept si a devenit mult mai rabdator. Charlize si Sean privesc spre viitor cu multa speranta”, a mai spus sursa.

Charlize mai vrea un copil

Sean Penn, in varsta de 53 de ani, si Charlize Theron, in varsta de 38 de ani, vor adopta un copil la scurt timp dupa ce isi vor uni destinele.

Cuplul vrea sa adopte un copil
Cuplul vrea sa adopte un copil

„Charlize si-a dorit intotdeauna inca un copil. Ea il are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, in varsta de doi ani”, a mai adaugat sursa citata.

R.O.