Nuțu Cămătaru a fost evacuat din casă! Am trăit s-o vedem și pe asta

Publicat: 16/04/2018 | 17:42

Ion Balint, a.k.a Nuțu Cămătaru, a fost evacuat, în acte, după ce a pierdut un proces în care două persoane revendicau imobilul ce-i devenise ”reședință”. Evacuați sunt de fapt soția lui, dar și copilul cel mic, care au fost nevoiți să se mute departe de București, pentru că el se află după gratii. 

Cine se pune cu Nuțu Cămătaru? Iată că și el și-a găsit nașul în persoana a doi soți care au luptat în instanță să recupereze un imobil care le-ar fi aparținut, iar în ultimii ani i-a deservit drept reședință lui Nuțu Cămătaru și familiei lui. Pentru el nu ar fi o problemă… mare, ținând cont că o să mai doarmă vreo patru ani după gratii, însă pentru soția lui, supranumită ”Brazilianca”, dar și pentru fiul pe care îl are cu ea, nu a fost deloc ușor să-și găsească o nouă casă. Cu toate eforturile, se pare că aceștia au găsit o variantă temporară de a locui lângă București.

Nuțu Cămătaru a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în 2017, după ce a fost acuzat că a comis mai multe infracțiuni. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, Radu Cristian Roşca, unul din liderii clanului „Sportivilor”, a fost condamnat la 9 ani închisoare.

Citește și: ATENŢIE! IMAGINI INTERZISE MINORILOR. TEMUTUL INTERLOP S-A FOTOGRAFIAT GOL PUŞCĂ ÎN BAIE ŞI APOI… CE ŞI-A TATUAT ÎN CEL MAI INTIM LOC

 

 

Citește și...