O adolescentă de 15 ani din Sibiu s-a aruncat pe fereastră, după ce părinţii au încuiat-o în casă şi nu au lăsat-o să meargă la o petrecere!

Publicat: 21/06/2017 | 15:21

O tânără de 15 ani, din Sibiu, a recurs la un gest extrem, după ce părinţii au încuiat-o în casă. Din câte se pare, fata voia să meargă la o petrecere, dar i-a fost interzis categoric acest lucru.

Adolescenta s-a ales cu mai multe fracturi, după ce a sărit în gol de la etajul trei al unui bloc din localitatea Copşa Mică, din Sibiu. Momentul care se putea sfârşi tragic s-a petrecut după ce părinţii nu i-au dat voie acesteia să participe la o petrecere, apoi au încuiat-o în casă, scriu cei de la oradesibiu.ro. În momentul de faţă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a putea determina ce a împins-o pe fată la un asemenea gest, mai ales că nu era cunoscută ca având probleme de vreun fel.

Fata de 15 ani a suferit multiple fracturi şi a fost transportată, iniţial, la Spitalul Municipal Mediaş, ulterior la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Starea ei este una bună şi e conştientă.

Citește și...