O cantareata celebra din Romania si-a prins sotul cu o PROSTITUATA si a divortat: „E mai bine ca s-a intamplat asa”

Publicat: 06/11/2014 | 08:44
O cantareata celebra din Romania si-a prins sotul cu o PROSTITUATA si a divortat: „E mai bine ca s-a intamplat asa”

Dupa 6 luni s-a aflat motivul pentru care Sorana, fosta cantareata de la ASIA, a ales sa divorteze de sotul ei. Chiar daca aceasta decizie a provocat foarte multa durere in sufletul ei, bruneta nu regreta acest pas.

Sorana a aflat ca sotul ei a inselat-o cu o prostituata si nu a putut trai cu acest gand. Decizia de a divorta a fost respectarea unei promisiuni mai vechi.
„Au trecut 6 luni de atunci. Am momente in care dimineata uit ce viata traiesc si momente in care imi aduc aminte. E mai bine ca s-a intamplat asa, acum si ca am luat decizia asta, desi a durut. Sunt o persoana care iubeste enorm, neconditionat, acord tot, dar daca imi iei increderea pe care o ofer, ai maturat cu mine pe jos. Nu sunt un om atat de bun incat sa iert asta, nu uit si sunt femeie”, a spus Sorana la Kanal D.

sorana

Fostul sot al Soranei a incercat sa isi ceara scuze, insa raul era deja facut, iar inima Soranei nu l-a mai putut ierta.
“Daca ramaneam, scoteam ochii de cate ori aveam ocazia, ma cunosc. Pot sa fiu si rea. Eu nu l-am injurat niciodata pentru ce mi-a facut, nici macar in gand. In schimb, el a facut asta. Mi-a cerut scuze, dar eu am promis inainte sa avem relatia ca daca voi fi inselata, nu o sa iert. Am promis ca voi divorta si nu imi incalc promisiunile oricat de mult ma ranesc”, a spus solista.

CITESTE SI

A ajuns de urgenta la spital, iar diagnosticul medicilor a ingrozit-o! „E vorba de un microb la plamani”

A avut probleme de sanatate

sorana


In urma cu cateva saptamani, Sorana ex ASIA a trecut prin momente cumplite. Artista a ajuns de urgenta la spital, acuzand dureri insuportabile de cap. Dupa analize amanuntite, medicii au descoperit ca are un microb la plamani. Dupa mai multe perfuzii care nu au reusit sa o calmeze, medicii au decis sa ii faca analize amanuntite. Asa au depistat ca vedeta are un microb la plamani, iar pentru cateva saptamani a luat un tratament medicamentos.

D.C.

Citește și...