O cantareata de muzica populara a trecut prin momente critice: „Nu ma asteptam sa fie atat de grav”

Publicat: 25/03/2013 | 09:43
O cantareata de muzica populara a trecut prin momente critice: „Nu ma asteptam sa fie atat de grav”

Dupa ce a aflat ca poate canta pe doua voci si i s-a confirmat ca este singura cantareata din Romania care reuseste acest lucru, un necaz s-a abatut asupra Mariei Luiza Mih, tanara cantareata de muzica populara din Maramures.

Interpreta este destul de solicitata sa cante la nunti si petreceri private. Aflata insa la un eveniment de acest gen, in timp ce canta, a simtit ca ceva in gat i-a cedat si a inceput sa aiba dureri.

Maria Luiza Mih

Dupa cantarea respectiva, Maria Luiza Mih a mers de urgenta la spitalul din Cluj, pentru investigatii. Acolo a aflat ca are hemoragie pe coarda vocala dreapta si ca trebuie sa intre imediat in pauza vocala, adica sa nu mai cante o perioada.

“Nu ma asteptam sa fie atat de grav, dar am fost surprinsa sa aflu ca am hemoragie pe coarda vocala dreapta! Mi s-a prescris un tratament… Din cate stiu, acest diagnostic nu este imbucurator, dar dupa pauza vocala recomandata de medic si tratamentul prescris, sper sa scap de operatie si sa nu am probleme cu vocea!

Chiar incepuse sa-mi mearga bine si sunt destul de solicitata la cantari! Ceva asemanator a avut si cantareata britanica Adele si stiu ca acum este bine! Deocamdata nu ma gandesc la ce este mai rau. Sunt optimista!”, declara ingrijorata solista.

Ionut Chiperi

Maria Luiza Mih

Citește și...