O fată de 16 ani din Maramureș s-a sinucis. Care e motivul pentru care și-a luat viața

Publicat: 09/03/2018 | 16:53
O fată de 16 ani din Maramureș s-a sinucis. Care e motivul pentru care și-a luat viața

O fată de 16 ani din Maramureș s-a sinucis. O adolescentă a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat în această dimineață. Descoperirea șocantă a fost făcută de mama ei, care a alertat autoritățile. Copila învăța la liceul din orașul Vișeu de Sus. Din primele cercetări, se pare că ar fi lăsat un bilet de adio.

O fată de 16 ani din Maramureș s-a sinucis. Minora a ales să își pună capăt zilelor punându-și un ștreang de gât. Ea a fost găsită spânzurată într-o anexă gospodărească a locuinţei din Moisei, unde locuia împreună cu mama sa. Tragedia a avut loc în zona numită Leurdă, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii și medicii din localitate, potrivit axanews.ro. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic ca adolescenta să fie salvată.

Surse din anchetă au dezvăluit motivul pentru care fata de 16 ani din Maramureș s-a sinucis

O fată de 16 ani din Maramureș s-a sinucis. Oficiali din poliție au dezvăluit sub protecția anonimatului că adolescenta a scris în biletul de adio motivul pentru care s-a spânzurat. La 16 ani, ea suferea din dragoste și nu își vedea viața fără cel pe care îl iubea.

„În dimineaţa zilei de 9 martie, poliţiştii secţiei de Poliţie Moisei au fost sesizaţi de o persoană că o minoră de 16 ani a fost găsită decedată. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Tania Şobraneţ, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş, potrivit sursei citatp mai sus.