O fată în vârstă de 15 ani, prinsă sub tramvai în zona Luica din Capitală

Publicat: 02/11/2018 | 17:10
O fată în vârstă de 15 ani, prinsă sub tramvai în zona Luica din Capitală

O fată în vârstă de 15 ani a fost prinsă sub tramvai, vineri, în zona străzii Luica din Capitală, ea având mai multe răni. Potrivit ISU București-Ilfov, fata a fost conștientă atunci când a fost scoasă de sub roți, iar un echipaj a transportat-o la spital.

O tânără în vârstă de 15 ani a fost prinsă sub tramvai vineri după-amiază, pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, sensul de mers către strada Luica. Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, fata a fost extrasă în viață, conștientă, cu mai multe răni la cap, la bazin și la picioare. Un echipaj SMURD a preluat fata și a transportat-o la Spitatul Bagdasar Arseni. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN CAPITALĂ! DOUĂ TRAMVAIE S-AU CIOCNIT DUPĂ CE UNUL DINTRE ELE A DERAIAT)

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ, informează Brigada Rutieră, care mai precizează că circulația tramvaielor este blocată pe sensul de mers către strada Luica, până la încheierea cercetărilor de la fața locului.

Un alt accident a avut loc în luna august

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost lovită de tramvai, vineri dimineață (3 august), la intersecția Baba Novac din București și a rămas fără un picior. Fata nu s-a asigurat când a traversat strada şi a fost lovită de tramvai.

Întreaga scenă s-a derulat sub ochii îngroziți a zece oameni care se aflau în zonă. Aceştia au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical. Tânăra a fost stabilizată de medici şi transportată apoi de urgenţă la spital, însă a rămas fără un picior în urma teribilului accident, potrivit observator.tv. (VEZI ȘI: CIRCULAȚIA LINIEI 41 ESTE BLOCATĂ ÎN ZONA GHENCEA DIN CAPITALĂ DIN CAUZA UNUI TRAMVAI DEFECT)

Accidentele cu pietoni loviţi de tramvaie s-au înmulţit în Bucureşti, în ultima perioadă, cauza principală a acestora fiind neatenţia pietonilor. În cursul lunii mai a acestui an, o altă fată a rămas fără ambele picioare după ce a fost lovită de un tramvai pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Bucureşti.