O femeie de 80 de ani a murit după un incendiu izbucnit în casă

Publicat: 26/11/2018 | 18:46
O femeie de 80 de ani a murit după un incendiu izbucnit în casă

O femeie de 80 de ani, din comuna Ungureni, județul Botoșani, a murit, luni, după ce în locuința sa a izbucnit un incendiu, cel mai probabil din cauza jarului căzut din sobă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu, a declarat că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă. (VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC ÎN RÂMNICU VÂLCEA. POMPIERII AU INTERVENIT CU CEL PUȚIN 11 AUTOSPECIALE)

„Incendiul a izbucnit în satul Plopenii Mici, comuna Ungureni. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Saveni, pompierii voluntari din comună și un echipaj al SAJ. Proprietara în vârstă de 80 de ani a fost găsită decedată în bucătăria casei, aproape de ușa de intrare. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile”, a spus Lupu.

Sursa citată a precizat că focul s-a manifestat doar în camera unde a fost găsită femeia. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Un incendiu a izbucnit ieri în Vatra Dornei

Durere imensă pentru o familie din Vatra Dornei, după ce duminică după-amiază a izbucnit un incendiu în casă. Un bebeluș în vârstă de un an si două luni a fost găsit carbonizat, iar fratele lui, de doi ani și opt ani, a fost rănit.

Cei doi copii au fost lăsați singuri în casă de mama lor, care a plecat la cantina socială pentru a lua hrană. Băiatul cel mare a deschis ușa sobei, a luat jar şi l-a pus în pătuțul surorii sale. Chemaţi de mamă, pompierii au găsit fetița decedată. (VEZI ȘI: O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ, EXPUSĂ LA FUM ÎN URMA INCENDIULUI DE LA BLOCURILE DIN CHIAJNA, DUSĂ LA SPITAL | VIDEO)

„În interiorul locuinţei a fost găsit un copil de un an şi două luni ars, din păcate decedat. Mama şi un alt copil de doi ani şi opt luni au fost tranportaţi la spital”, a decarat purtătorul de cuvânt al IS Suceava.

Băiatul a suferit arsuri la mâini și a fost trimis la Spitalul Judeţean din Suceava şi se află în afara oricărui pericol. (Cum castigi bani rapid)

Citește și...