O femeie din Iași și-a înjunghiat soțul pentru că nu voia să întrețină relații sexuale cu ea

Publicat: 15/05/2018 | 09:02

O femeie din Iași, în vârstă de 58 de ani și-a înjunghiat soțul deoarece nu voia să întrețină relații sexuale cu ea. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Femeia a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar pedeapsa nu este definitivă. 

Bărbatul femeii fugea de acasă din cauza bătăilor și se întorcea atunci când soția lui dormea. Însă într-un final avea să-și găsească sfârșitul într-o seară. Bărbatul a fost înjunghiat în burtă de propria nevastă și a stat în agonie câteva zile până să-și dea ultima suflare. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Femeia a fost internată la Socola

Sofia Dăscălescu avea probleme cu alcoolul și a fost internată, de câteva ori, la Socola. Crima a fost plasată de autorităţi în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oamenii legii au fost sesizaţi despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 spunându-i că soţul ei moare. Echipajul de urgență l-a găsit culcat cu faţa în sus, la o distanţă de 1,5 metri de toaletă. În curte au fost descoperite două cuţite, iar cu unul dintre ele femeia l-a înjunghiat în zona abdominală pe soțul ei, perforându-i colonul.

 

Citește și...