O femeie l-a convins pe Ionita sa-i cumpere tacerea fiicei sale nelegitime! Nu, nu este vorba despre Viorica de la Clejani

Publicat: 09/07/2014 | 00:16
O femeie l-a convins pe Ionita sa-i cumpere tacerea fiicei sale nelegitime! Nu, nu este vorba despre Viorica de la Clejani

Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, este o piedica destul de mare in primul rand pentru Margherita. Fiica artistilor este foc si para de cand sora vitrega isi varsa amarul pe micul ecran, declarand ca o face de rusine in fata amicilor.

 

In timp ce Ionita isi asuma vina tineretii si recunoaste ca a avut o relatie cu mama Ramonei, iar Viorica isi sustine sotul in luarea oricarei decizii, fiica mijlocie a artistului este foc si para. Margherita nici nu concepe ca Ramona sa faca parte din familia ei si isi presioneaza tatal sa scape de ea.

 

Ramona nu este deloc in gratiile Margheritei
Ramona nu este deloc in gratiile Margheritei

Il bate la cap pe Ionita ca sa-i inchida gura

 

In timp ce Viorica sufera in tacere, Margherita isi varsa amarul cu voce tare. Se pare ca fata Clejanilor este cea care comenteaza dupa fiecare aparitie televizata a Ramonei, fiica nelegitima a lui Ionita. Cantareata nu numai ca nu vrea sa auda de sora vitrega, dar sustine ca aceasta o face de ras.

Ionita, alaturi de Margherita, Fulgy si Viorica sursa: Facebook
Ionita, alaturi de Margherita, Fulgy si Viorica sursa: Facebook

Tanara sustine ca ii este rusine de prieteni cu Ramona si mai ales cu povestea ei de viata si ca nu suporta asocierea cu ea. Mai mult, il presioneaza pe tatal ei sa scoata bani din buzunar pentru a-i inchide gura si pentru a nu le mai mentiona numele. Margherita sustine ca nu o va accepta niciodata in familia ei pe Ramona si ca, pentru ea, unicul frate este Fulgy.

 

CITESTE SI:

Scoate din buzunar sute de euro ca sa ii cumpere tacerea! Ce gest a facut Ionita de la Clajani fata de propriul copil!

Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Margherita din Clejani nemachiata! Sigur te vei uita de doua ori la imagini

 

margherita

Nu mai vrea sa fie pitipoanca

 

Margherita este in plin proces de transformare. Tanara vrea sa renunte la imaginea de pitipoanca pe care a dobandit-o in momentul in care a inceput sa cante alaturi de parintii ei, si sa se transforme intr-o adevarata „bomba sexy”. Dupa ce a scapat de kilogramele in plus si a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-si imbunatati aspectul fizic, bruneta a trecut la garderoba. A aruncat toate bijuteriile kitch-oase, rochiile pompoase si pline de paiete si le-a inlocuit cu haine simple, insa de efect.

 

D.M.

 

Citește și...