O fosta iubita a lui Adrian Cristea il face PRAF: „Un barbat serios nu sta cu sora lui in casa” Motivul despartirii lor

Publicat: 03/09/2014 | 23:31
O fosta iubita a lui Adrian Cristea il face PRAF: „Un barbat serios nu sta cu sora lui in casa” Motivul despartirii lor

Carla si Adrian Cristea au fost impreuna o luna si jumatate, insa relatia lor nu a mers deloc. Roscata a fost foarte deranjata de atitudinea “Printului”, care nu inceta sa-i vorbeasca despre fostele lui relatii. Cel mai probabil este vorba de Bianca.

Roscata a povestit ca Adrian Cristea i-a spus ca traieste impreuna cu sora lui, insa cele doua nu s-au intalnit niciodata.
“El este foarte instabil emotional. Avea mai multe minusuri. M-a deranjat cand a inceput sa vorbeasca despre fostele lui relatii. El spunea ca voia o relatie, dar se ducea mereu in cluburi. Eu nu am acceptat lucrul acesta. Nu vorbea foarte frumos despre fostele lui iubite. Un barbat serios nu sta cu sora lui in casa. Imi era frica sa nu dau peste ea in casa. Imi spunea sa nu fac galagie. Nu a fost in stare sa ofere stabilitate. Era culmea sa ma fi mintit si sa nu fie sora lui”, a povestit Carla.

cristea

S-au despartit dupa numai 6 saptamani de relatie, iar Adrian Cristea a aflat ca iubita sa i-a dat papucii de pe pagina ei de Facebook.

cristea

“Eu am luat decizia de a ne desparti. Trebuia sa mergem amandoi la mare, la club, dar el a mers inainte. Mi-a dat mesaj si m-a chemat acolo. Cel mai tare m-a deranjat ca nu este un om de cuvant. Eu chiar l-am placut. Il respect in continuare”, a mai explicat fosta iubita a lui Cristea.

CITESTE SI

Cristea, Iri si Varciu n-au fost degeaba in viata ei! Denisa Botcari s-a imbogatit de pe urma lor! Vezi cum

Cand toti credeau ca si-a luat gandul de la ea, “Printul” Cristea o ataca din nou! O “hartuieste” cu mesaje siropoase si flori!
 

Relatia cu Adi Cristea nu a fost vazuta cu ochi buni de prieteni

Chiar daca se pare ca “Printul” era foarte galant cu iubita sa in fata amicilor, acestia din urma nu s-au lasat dusi de nas. Toata lumea i-a reamintit Carlei de trecutul tumultuos al fotbalistului si i-au explicat ca Adi nu se va face niciodata baiat de casa. Se pare ca, in cele din urma, buzoianca le-a dat dreptate prietenilor.

cristea

„Prietenele Carlei au fost de la inceput impotriva acestei relatii. Cristea nu e in stare sa aiba o relatie serioasa, sa fie baiat de casa. Iar Carla si-a dat seama de lucrurile astea, asa ca a zis ca e mai bine sa puna punct acum, decat sa-si dea seama prea tarziu. Lui Cristea ii place sa fie cucerit si sa cucereasca. El nu poate avea o relatie stabila.”, a declarat o sursa din anturajul Carlei.

D.C.