O lume intreaga il stie sub numele de Sergiu Nicolaescu, dar regizorul avea alt nume! Am aflat exact ce scria in bulentinul lui

Publicat: 10/04/2014 | 12:10

Regretatul Sergiu Nicolaescu ar fi implinit duminica aceasta onorabila varsta de 84 de ani. Din nefericire, regizorul a plecat dintre noi anul trecut, in urma unor complicatii medicale. Reporterii CANCAN.RO au aflat cel mai bine pazit secret al sau!

A fost cel mai iubit dintre regizorii romani, iar filmele sale s-au bucurat de un succes urias. Putini sunt, insa, cei care stiu ca Sergiu Nicolaescu a venit pe lume chiar in Duminica Floriilor, in anul 1930, motiv pentru care, parintii sai i-au pus numele de… Florin! In tinerete, regretatul regizor a hotarat sa-si schimbe de urgenta numele, dupa o vizita in strainatate.

Maestrul Nicolaescu obisnuia sa si joace in filmele sale. Aici in rolul comisarului Moldovan
Maestrul Nicolaescu obisnuia sa si joace in filmele sale. Aici in rolul comisarului Moldovan

“Anul acesta este pentru prima data dupa multa vreme cand ziua lui Sergiu, 13 Aprilie, pica de Florii. El s-a nascut in ziua de Florii, tocmai de aceea parintii nostri l-au numit Florin. Imi amintesc ca, in tinerete, dupa prima sa vizita la Paris, a venit acasa si si-a schimbat numele. Vazuse acolo un magazin unde se vindeau niste lucruri carora le ziceau Florini, nu i-a placut si a zis “Gata, de azi ma cheama Sergiu”. Si si-a schimbat numele”, a declarat Iolanda Nicolaescu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

 

Ultima data cand l-a visat, i-a facut cu mana!

Iolanda Nicolaescu nu o duce prea bine dupa moartea fratelui sau
Iolanda Nicolaescu nu o duce prea bine dupa moartea fratelui sau

A trecut mai bine de un an de cand regretatul regizor a plecat dintre noi, insa, sora sa, se gandeste neincetat la el. Ibca ii simte absenta, motiv pentru care ii si apare in vis, de foarte multe ori: “Il visez destul de des, imi este dor de el. Ultima oara l-am visat acum doua saptamani. Radea si imi facea cu mana”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.

CITESTE SI

Proiectul secret al lui Sergiu Nicolaescu, de care putini stiau! Marele regizor nu a mai apucat sa…

Sora lui Sergiu Nicolaescu a facut un pas URIAS! Poate anula testamentul lasat de fratele ei: „M-au ajutat prietenii”

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii

Se judeca pe avere cu vaduva lui Nicolaescu

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

Sergiu Nicoolaescu a lasat in urma o avere impresionanta, dar si un testament. Iolanda Nicolaescu a contestat acest act, caci nu poate concepe ca fratele sau a lasat-o pe dinafara si ca toata averea ii revine vaduvei acestuia, Dana Nicolaescu. Femeia a deschis un proces in acest sens si in curand urmeaza sa aiba loc prima infatisare.
 

F. Coman

Citește și...