O mai tii minte pe blonda de pe YOUTUBE acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu „Andone?” Cum arata si cu ce se ocupa acum

Publicat: 07/01/2015 | 00:08
O mai tii minte pe blonda de pe YOUTUBE acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu „Andone?” Cum arata si cu ce se ocupa acum

“Te-ai fu**t cu Andone?”, “iesi acasa”, “am aflat ceva despre tine” sunt replici care provin din primul filmulet viral din Romania. Clipul in care un tanar isi ia la palme iubita care l-a inselat ar fi putut face parte usor dintr-un film de comedie.

Dincolo de penibilul situatiei si al replicilor folosite se ascunde o poveste pe care cei trei protagonisti nu au reusit sa o tina ascunsa. Filmuletul care a fost urcat pe Youtube la doi dupa lansarea site-ului, adica in 2007, a reusit sa stranga 2.3 milioane de vizualizari. Au urmat preluari pe toate platformele video din Romania care au generat un trafic urias, imposibil de calculat, memeuri si poze amuzante care s-au raspandit mai tarziu si pe Facebook. Asa se face ca aproape toti care au internet au vazut acest video cel putin o data. 

Foarte multa lume a fost interesata sa afle cine e Andone, daca e adevarat ca blondina si-a inselat iubitul sau ce s-a ales de protagonistii acestei scene. CANCAN.RO a reusit sa dea de urma fetei care apare in celebra scena.

Asa arata Ramona F. in perioada liceului
Asa arata Ramona F. in perioada liceului

Ramona F. locuieste in Bucuresti si marele ei noroc a fost legat de faptul ca filmuletul a devenit viral abia dupa cativa ani de la postare, timp in care a crescut si s-a maturizat. Intamplarea cu pricina a avut loc pe cand tanara, acum in varsta de 25 de ani, era in scoala generala.

ramona

CITESTE SI 

Pozele cu ea se propaga halucinant pe Facebook! Ai sa-ti faci cruce cand vei vedea cum s-a lasat fotografiata o sexy-gospodina!

Tractorul care l-a facut celebru l-a bagat in spital! Ce a putut sa pateasca Geo Universalu dupa ce a ajuns vedeta pe internet!
 

A terminat Facultatea de Stiinte Economice

Pentru a nu fi recunoscuta, Ramona F. si-a schimbat culoarea parului si si-a facut un piercing in nas. Tanara a terminat Facultatea de Stiinte Economice de la o universitate particulara din Bucuresti si si-a gasit un loc de munca stabil in domeniul consultantei.

Ramona este acum bruneta
Ramona este acum bruneta

Chiar si acum, la mai 8 ani de cand a fost vazut pentru prima data, acest filmulet inca mai face trafic.

D.C.