O mai tineti minte pe Anastasia, fetita care stia tot Luceafarul la 2 ani? Uite de ce e in stare surioara ei!

Publicat: 24/03/2014 | 12:03

Micuta Anastasia, o bomboana de fetita de 2 ani si 10 luni, a ajuns celebra in urma cu aproape doi ani, dupa ce mama ei a pus pe Youtube o filmare in care recita, fara greseli, tot Luceafarul!

Inteligenta se mosteneste, asa ca si surioara ei Rebeca a reusit, la doi ani jumatate, sa isi uimeasca parintii! Mandra de isprava micutei, mama ei a postat filmarile pe Internet, primind in schimb mii de LIKE-uri.

Surorile Anastasia si Rebeca se inteleg foarte bine
Surorile Anastasia si Rebeca se inteleg foarte bine

Desi e mai mica decat era Anastasia atunci cand a invatat Luceafarul, Rebeca a reusit la numai doi ani si jumatate ceea ce altii reusesc abia in clasele primare: sa memoreze perfect o poezie. Si nu e o poezie usoara, ci destul de complexa, respectiv “Mama”, de George Cosbuc.

Rebeca si Anastasia, la petrecerea de Craciun
Rebeca si Anastasia, la petrecerea de Craciun

Motivatia pentru care cele doua micute au reusit sa abia astfel de reusite la varste fragede e una simpla: pe langa talentul innascut, mama lor a stat alaturi de ele non-stop si le-a insuflat pofta de invata.

CITESTE SI 

Fetita-minune uimeste iar! Anastasia ii face de ras pe cei care au picat BAC-ul ! La 3 ani stie astronomie, biologie si geografie!

Povestea Anastasiei, fetita care stie tot „Luceafarul”. La doi ani stie toate literele si face puzzle-uri de 100 de piese!

“Sa nu subestimezi niciodata capacitatea de memorare a unui copil, indubitabil este net superioara fata de capacitatea unui adult”, explica simplu mama micutelor.
 

A invatat 98 de strofe la aproape 3 ani

Anastasia, la doi ani si 10 luni, cand abia invatase Luceafarul
Anastasia, la doi ani si 10 luni, cand abia invatase Luceafarul

Anastasia a ajuns celebra pe Youtube in 2012, dupa ce mama ei a filmat-o recitand toate cele 98 de strofe din „Luceafarul”. Pustoaica din Miercurea Ciuc a reusit sa memoreze cea mai lunga poezie romaneasca in numai 3 saptamani, iar talentele ei speciale nu se opresc aici.

Anastasia are acum patru ani si jumatate
Anastasia are acum patru ani si jumatate

Ea a mers de la 7 luni si jumatate, a vorbit de la un an, a reusit sa formeze propozitii cu subiect si predicat de la un an si jumatate, iar la doi ani a invatat prima poezie. In plus, cu ajutorul mamei sale, rezolva puzzle-uri de 100 de piese pana sa implineasca 3 ani si a invatat planetele, continentele si toate capitalele statelor lumii.

Inregistrarea care a facut-o celebra pe Anastasia a strans aproape jumatate de million de vizualizari
 

C. D.

Citește și...