O noua lovitura pentru Ioana, romanca mutilata in Germania! Mama ei se lupta din rasputeri, insa autoritatile nu ii…

Publicat: 08/01/2015 | 17:44
O noua lovitura pentru Ioana, romanca mutilata in Germania! Mama ei se lupta din rasputeri, insa autoritatile nu ii…

Aflata in spital de cateva luni, Ioana Condea, romanca mutilata in Germania de un proxenet, nu pare sa dea semne ca isi revine. Pentru a o ajuta, mama tinerei vrea sa il duca la ea si pe fiul sau, insa autoritatile nu permit acest lucru.

In timp ce Ioana se afla in grija medicilor nemti, Gratiela Condea, mama Ioanei plange in casa din Bobolia, judetul Prahova, pentru ca nu a fost alaturi de fiica ei de ziua onomastica. In plus, femeia sustine ca doctorii i-au spus ca i-ar face bine ca micutul sa fie alaturi de mama lui, insa atata timp cat bunica nu este tutore, nu il poate scoate din tara.

Ioana Condea

“As fi vrut sa fiu de ziua Ioanei cu ea, dar nu s-a putut pentru ca am avut de completat niste acte pentru dosarul micutului! Vreau sa il pot lua pe David, nu acum, macar luna viitoare, sa ma ajute cineva sa il pot lua cu mine. El stie ca e mama lui cand ii arat poze, daca ma inchin se inchina si el si zice ‘mami a mea’!”, a declarat Gratiela Condea pentru emisiunea “La Maruta”.

Ioana isi numea copilul
Ioana isi numea copilul „comoara mea”

Starea Ioanei nu s-a schimbat

Ioana Condea se afla de cateva luni in aceeasi stare, iar mama ei trebuie sa plece peste trei zile in Germania pentru a fi alaturi de ea.

Ioana Condea

“O saptamana si jumatate nu am stiut nimic de Ioana pentru ca fata respectiva a fost si ea in vacanta in Romania, ieri a fost la Ioana, i-a dat sa manance si nu e nimic schimbat de cand am fost eu acolo!”, a mai spus femeia.

R.O.
 

Citește și...