O platforma speciala pentru organizarea de nunti

Publicat: 13/08/2019 | 15:34
O platforma speciala pentru organizarea de nunti

Fiecare nunta este unica si este punctul culminant al unei frumoase povesti de dragoste. Trebuie sa stiti ca, in zilele noastre, nuntile sunt un eveniment important si magnific. Daca inainte nunta era organizata cam in acelasi fel peste tot, acum fiecare cuplu isi doreste ceva unic, cat mai original si cat se poate de personal. Exista o multitudine de detalii care sa contureze ziua cea mare, facand-o cat mai frumoasa pentru protagonisti si invitati. Totul este calculat si gandit cat mai in detaliu, de la rochia miresei pana la marturii. Fiecare ceremonie, atat civila cat si religioasa, are nevoie de detalii sofisticate, pentru a face totul cat mai deosebit. 

Insa, cum spuneam, toate acestea inseamna planificare in cel mai mic detaliu. Puteti incepe cu alegerea datei nuntii. Aceasta poate fi o data semnificativa pentru dvs., precum cea a zilei de nastere a unuia dintre voi, ziua in care v-ati intalnit sau o data in care s-a intamplat ceva special, ce nu veti putea uita vreodata. Apoi vin si restul lucrurilor ce necesita organizare. Aceasta parte este cea mai complicata si multe cupluri se simt coplesite de toata agitatia creata cu organizarea nuntii. Insa, acum totul poate fi facut rapid si usor.

Iar pentru aceasta ar trebui sa ii multumim tehnologiei, care ne pune la dispozitie un organizator online de nunti. Este vorba despre platforma Funplan.ro, un concept romanesc 100%. Este printre cele mai bune site-uri pe care le puteti utiliza pentru a va organiza in detaliu nunta. Are o interfata usor de utilizat si organizarea nuntii va fi o joaca de copii.

Pe homepage faceti click pe casuta unde veti scrie numarul de oaspeti si unde introduceti data casatoriei. Apoi, veti vedea lista companiilor care furnizeaza servicii speciale pentru nunta. Vorbim despre restaurante sau orice alta locatie, despre formatii de nunta, videografi si/sau fotografi, firme de catering, DJ, cei care va vor aduce aranjamentele florale, artificii si multe alte lucruri pe care poate nici nu vi le-ati imaginat ca le puteti folosi pentru nunta. Pentru a filtra in continuare cautarea sau a o modifica partial, puteti elimina sau adauga servicii prezente pe platforma. Indicati cat mai multe informatii despre evenimentul pe care doriti sa il organizati pentru a primi o oferta personalizata. Nu trebuie sa acceptati orice oferta. Va puteti rezgandi pana gasiti formula ideala. Cand totul este asa cum doriti, adica ati gasit la data alesa furnizorii de servicii doriti, la preturile care se pliaza cel mai bine pe bugetul dvs., atunci puteti trimite cererea. In scurt timp veti fi contactati. Daca aveti dificultati, pot fi contactati chiar reprezentantii platformei pentru a va asista.

Ceea ce diferentiaza Funplan.ro de alte site-uri, care ajuta la organizarea nuntii, este posibilitatea pentru viitorii soti sa se inregistreze gratuit pentru a utiliza acest organizator de nunti. Acest lucru este interesant, deoarece permite crearea unui plan organizatoric virtual si personalizabil. De asemenea, exista si posibilitatea ca furnizorii sa se inregistreze pe aceasta platforma pentru a-si promova afacerea.

Funplan.ro este o platforma speciala si este usor de folosit. Lasati grijile organizarii in seama acestei platforme si bucurati-va de nunta voastra!

Citește și...