O prezentatoare celebra, data afara din televiziune! A facut fite ca nu vrea sa lucreaze dimineata si a fost pusa pe liber

Publicat: 05/12/2013 | 14:58
O prezentatoare celebra, data afara din televiziune! A facut fite ca nu vrea sa lucreaze dimineata si a fost pusa pe liber

E clar, aceasta nu este cea mai buna perioada din viata Crinei Abrudan! Parasita, in vara, de Gabi Popescu, cel care i-a fost alaturi cinci ani, prezentatoarea a fost pusa pe tusa si de sefii de la GSP TV, pe motiv ca nu s-a supus programului de munca.

Un necaz nu vine niciodata singur, iar Crina Abrudan resimte asta pe pielea ei cu varf si indesat. Avea un iubit stabil si un job pentru care multe fete o invidiau, dar iata ca, in doar cateva luni, totul s-a dus pe apa sambetei.

Crina Abrudan

Ce-i drept, norocul si-l mai face si omul, cu mana lui, si ghinionul, de asemenea, iar Crina poate fi considerata responsabila pentru esecul din plan profesional. Toti colegii de la Antena 1 stiu de faptul ca tanara n-a fost tocmai incantata de job-ul de la GSP TV, iar in ultima vreme, nemultumirile ei s-au acutizat si nu a ezitat sa si le exprime, in fata sefilor.

Crina Abrudan a fost parasita de Gabi Popescu in vara
Crina Abrudan a fost parasita de Gabi Popescu in vara

Astfel, in ultimele saptamani, Crina le-a pus in vedere ca doreste program preferential, atitudine care nu a fost deloc pe placul mai-marilor postului. Astfel, prezentatoarea TV a disparut ca prin vraja de pe micul ecran: “Nu mai stie nimeni nimic de ea, nu a mai vazut-o nimeni. De aproximativ o luna si ceva ea a spus ca nu mai vrea sa prezinte jurnalul de dimineata, ca vrea sa vina doar la stirile de la orele 13.00 si 16.00. Iar colegele s-au revoltat si nici sefii nu au acceptat”, a declarant o sursa din trustful Intact, pentru CANCAN.ro.

Acum, Crina nici ca a mai calcat pe la locul de munca, dar e posibil ca totul sa fie o situatie temporara. Nu de alta, dar vedeta a mai facut o scena similara in vara, dupa ce a fost parasita de Gabi Popescu.

Crina sufera enorm dupa despartirea de Gabi Popescu
Crina sufera enorm dupa despartirea de Gabi Popescu

Atunci, a siferit foarte mult, motiv pentru care a considerat de bun augur sa-si ia liber de la serviciu, fara formalitati si sa se faca disparuta. La vremea respective, Crina chiar a reusit sa isi ingrijoreze prietenii si colegii carora le-a fost imposibil sa dea de eat imp de cateva saptamani, intrucat nu mai raspundea la telefon si isi inchisese contul de socializare.

Dana Enache