O profesoară de liceu din Câmpia Turzii a primit colete care conțineau obiecte cu tentă sexuală. Femeia a depus plângere pentru hărțuire

Publicat: 02/11/2018 | 19:00
O profesoară de liceu din Câmpia Turzii a primit colete care conțineau obiecte cu tentă sexuală. Femeia a depus plângere pentru hărțuire

O profesoară de limba română de la un liceu din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a primit mai multe colete care conțin obiecte sexuale, între care un vibrator. Dascălul a făcut plângere a Poliție pentru hărțuire.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș, a declarat, vineri, coresponentului MEDIAFAX că se fac cercetări în acest caz sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj. (CITEȘTE ȘI: HĂRȚUIREA PSIHOLOGICĂ SAU SEXUALĂ A DEVENIT CONTRAVENȚIE! AMENZILE AJUNG PÂNĂ LA 10.000 DE LEI)

”La Poliția Câmpia Turzii a fost depusă o plângere privind săvârșirea infracțiunii de hărțuire. Un cadru didactic de la o unitate de învățământ din municipiu a sesizat faptul că, în repetate rânduri, a primit la adresa de domiciliu colete care conțineau obiecte cu tentă sexuală. Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj pentru stabilirea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale”, a spus Pompaș.

S-a deschis o anchetă

O anchetă a fost declanșată și la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii unde predă profesoara de limba română.

”A primit niște colete comandate prin internet, într-unul era o carte de gramatică, dar a primit și altele cu obiecte de la sex shop. Vinovați de trimiterea coletelor ar fi doi elevi ai liceului. Așteptăm finalizarea anchetelor, de la liceu și de la Poliție”, a declarat, pentru MEDIAFAX, șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus. (VEZI ȘI: ÎNALT OFICIAL AL FRF, ACUZAT DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ: ”MI-A DAT 100 € SĂ…”)

Surse judiciare au precizat că profesoara ar fi primit, în total, patru colete, dintre care unul conținea un vibrator, comandate de către un elev de clasa a XII-a, care a fost citat la Poliție împreună cu părinții pentru a da explicații.

”În acest caz mai este implicat și un alt elev, martor la cele întâmplate”, au subliniat sursele citate.