O tânără de 28 de ani a căzut într-o râpă din masivul Piatra Craiului. Salvamontiștii din Argeș o caută

Publicat: 14/09/2018 | 17:19

O tânără de 28 de ani a căzut câțiva zeci de metri într-o râpă din masivul Piatra Craiului, salvamontiștii din Argeș intervenind pentru a o găsi. Cei din grupul din care făcea parte spun că fata este, cel mai probabil, moartă. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Potrivit șefului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, salvamontiștii intervin în masivul Piatra Craiului unde, într-o zonă foarte abruptă, a căzut o turistă. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a precizat că tânăra, în vârstă de 28 de ani, făcea parte dintr-un grup de turiști. (CITEȘTE ȘI: O TURISTĂ DE 50 DE ANI DIN UNGARIA, GRAV RĂNITĂ DUPĂ CE A CĂZUT ÎN MUNŢII FĂGĂRAŞ)

“Este o sesizare de accident montan, o femeie de aproximativ 28 de ani, posibil decedată. Se pare că a alunecat pe o piatră care s-a dislocat și a căzut câțiva zeci de metri. Cineva din grup s-a dus după ea și a zis că a murit”, a declarat Mădălin Zamfir.

La ora transmiterii acestei știri, salvamontiștii intervin pentru recuperarea turistei. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Citește și...