Oana Bercaru a dezvaluit ce mananca zilnic de are o silueta perfecta. Fiindca are arderile bune, fostul iepuras Playboy nu trebuie sa tina decat foarte rar cure de slabire.
„Am 1,75 metri inaltime si 54 kg. Cel mai mult am avut 56 kg, asa ca foarte rar tin dieta. Acum o luna am tinut, totusi, timp de o saptamana, mancand numai salate si carne fiarta. Prefer, insa, sa-mi supraveghez mancarea, chiar daca nu foarte drastic. Adica, mananc bine de dimineata – ou fiert, branza, rosii, castraveti, iar urmatoarea masa principala (si ultima a zilei!) este abia la 6 seara. Atunci, mananc in special vita. Daca sunt in oras, comand muschi de vita la gratar, daca sunt acasa ma mai incumet la cate un rasol. Uneori, mananc si fructe de mare, foarte rar peste. Niciodata – piept de pui! Cel mult, pulpe de pui… Intre mese, nu mananc decat fructe, multe fructe: mere, pere, piersici, nectarine”, a declarat Oana Bercaru pentru Bucatarescu.
Manechinul intra des in bucatarie pentru ca ii place foarte mult sa gateasca.
„Supe, ciorbe, mancaruri cu sos, chiar si sarmale, dar le fac cu carne de vita, indiferent daca le pun in foi de varza sau in foi de vita. Mai nou, ii fac prietenului meu mancare iraniana, asa cum m-a invatat mama lui. De pilda, orez cu pui. Dar orezul e unul special, basmati, si se face destul de complicat: se lasa in apa la inmuiat, se fierbe, se lasa sa se scurga, apoi se pune la aburi, sub capac, cu ulei de masline pana ce prinde o crusta, apoi se pune putin sofran si se rastoarna peste el un sos de rosii”, a mai spus ea.
Oana este rasfatata de iubitul ei, care ii gateste de foarte multe ori. „Chiar destul de des! Evident, imi face mancare iraniana, de-a lui. Inclusiv un fel de salata ‘de boeuf’, care, de fapt, e cu pui tocat foarte fin. Pana la urma, iese o compozitie foarte fina si cremoasa”, a precizat Oana.