Oana Lis, revoltată pe Facebook: “Nu mai etichetați oamenii!” Ce a deranjat-o pe soția fostului edil al Capitalei

Publicat: 10/12/2018 | 18:39

Oana Lis postează, de regulă, pe contul personal de socializare, fotografii amuzante, lângă care scrie și comentarii pe măsură. Tocmai din acest motiv, soția fostului edil al Capitalei a fost acuzată de mai mulți prieteni virtuali că ar fi extrem de neserioasă.

Indignată de acest lucru, Oana Lis a postat un mesaj, prin intermediul căruia a încercat să scape de aceste acuzații. Vedeta a amintit faptul că are foarte mare grijă de soțul ei, care se confruntă cu grave probleme de sănătate, și că, de-a lungul timpului, și-a ajutat, în repetate rânduri, prietenele.

Citește și: Oana Lis, despre momentul în care va rămâne văduvă: ”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop?”

„Bună, dragii mei! Azi sunt Oana dura! Unii oameni au impresia că datorită faptului că sunt o persoană cu simțul umorului și fac tot felul de glume… preferând să iau viață asta grea și ciudată la mișto… au impresia că nu sunt o persoană serioasă. Păi pentru mine a fi o persoană serioasă nu înseamnă să stai serios non stop și să nu schițezi un gest, să fii convențional, să nu ieși din tipare… nici măcar cu un zâmbet. Pentru mine serios însemna să fii om de cuvânt. Un om pe care te poți baza la greu, nu numai la distractie și când ai bani.

Și asta sunt. Eu dacă îți spun că miercuri la 14:00 ne vedem, așa a rămas. Apoi, când soțul meu a fost grav bolnav, a avut bază în mine că voi lua cele mai bune decizii să se facă bine, că îl voi duce la cei mai buni doctori și așa am făcut. Păi, dacă o prietenă are nevoie de sprijinul meu la orice oră, știe că îl are. Nu mai zic că pentru bunica mea fac orice și un sigur exemplu… într-un an, când i-a fost rău, eu eram la munte de Revelion și am renunțat la tot și am venit și am fost cu ea să fie operată de urgență chiar de Revelion. Și lista poate continuă… Nu mai confundați termenii și nu mai etichetați oamenii fără să-i cunoașteți cu adevărat”, a scris Oana Lis pe contul personal de Facebook.

Citește și: Oana Lis și-a dezgustat fanii, după ultimul gest făcut în public. Imaginea “a scăpat” pe Internet

Citește și...