Oana Lis, despre momentul în care va rămâne văduvă: ”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop?”

Publicat: 03/10/2018 | 19:02

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Viorel Lis în ultima vreme au pus-o pe soția lui pe gânduri. În ciuda faptului că face tot posibilul să-l încurajeze pe fostul edil al Capitalei, Oana Lis se gândește și la momentul în care el nu va mai fi lângă ea.

Diferența de vârstă dintre Viorel și Oana Lis nu este o noutate pentru nimeni. Soția fostului edil al Capitalei se gândește și la momentul în care va rămâne văduvă însă… în ciuda acesto gânduri sumbre blondina este hotărâtă să-și refacă viața după marea pierdere. (CITEȘTE ȘI: OANA LIS A PIERDUT LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS! N-O MAI CUPRIND PANTALONII)

”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, a spus Oana Lis pentru click.ro.

Viorel Lis nu este un bărbat gelos

Viorel Lis nu este un bărbat gelos! Și n-o spunem noi ci soția lui. Oana a ajuns să meargă singure la diverse evenimente, mai ales că starea de sănătate a fostului edil al Capitalei se înrăutățește pe zi ce trece. Acest lucru însă nu stârnește gelozii din partea lui Viorel. (VEZI ȘI: DUPĂ CE A FUGIT DE ACASĂ, OANA LIS S-A AFIȘAT CU UN BĂRBAT MISTERIOS: ”CE REPEDE L-AI AGĂȚAT”)

„Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine. Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”, a mai spus Oana Lis.

Citește și...