După ce a fugit de acasă, Oana Lis s-a afișat cu un bărbat misterios: ”Ce repede l-ai agățat”

Publicat: 01/10/2018 | 10:16

Deși Viorel Lis nu are o stare de sănătate foarte bună, Oana iese din ce în ce mai des în oraș cu prietenii ei. În acest weekend, blondina s-a afișat cu un bărbat misterios și a postat imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii nu au fost deloc încântați.

„Ce repede l-ai agățat”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali. Pentru a se apăra, soția fostului edil al Capitalei i-a răspuns imediat comentariului răutăcios și l-a pus la punct pe internaut. „E colegul meu” i-a scris și Oana Lis.

Oana Lis, în depresie din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis

În prezent, Oana Lis urmează cursurile unei facultăți de psihologie, merge la un psihoterapeut și participă la diferite cursuri pe această temă: depresia și metodele de luptă împotriva ei. Recent, vedeta și-a făcut un selfie în timp ce savura un pahar cu vin roșu, aliatul ei împotriva depresiei. (VEZI ȘI: OANA LIS ȘI-A DEZGUSTAT FANII, DUPĂ ULTIMUL GEST FĂCUT ÎN PUBLIC. IMAGINEA “A SCĂPAT” PE INTERNET)

“Un pahar de vin rosu seara… mai scade din depresie!!!….???”a fost mesajul scris de soția fostului primar al Capitalei pe pagina ei oficială de Facebook.

Fotografia a strâns sute de like-uri, semn că susținătorii Oanei Roman sunt în asentimentul ei, iar unii dintre aceștia i-au lăsat și comentarii la postare.

“Si deschide căile….”, “Cine este «depresia»…? Unde? Cum?”, “Vorbim după două sticle”, “Creste tensiunea”, “ Sa ai pofta, și să îți fie de biiiine??” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.