Oana Sarbu, fara pic de PHOTOSHOP! Vezi cum arata IN REALITATE faimoasa cantareata

Publicat: 08/04/2014 | 14:59
Oana Sarbu, fara pic de PHOTOSHOP! Vezi cum arata IN REALITATE faimoasa cantareata

Oana Sarbu demonstreaza ca si femeile de 45 de ani pot fi frumoase. Dovada este o fotografie postata de actrita si cantareata pe Facebook, in care vedeta din seria "Liceenii" apare fara urma de... Photoshop!

Satula de vedetele „retusate” din Romania, Oana declara razboi faimosului Photoshop, postand pe retelele de socializare o poza si un mesaj in acest sens.

Oana si-a aratat adevarata fata, iar fanii au avut numai cuvinte de lauda
Oana si-a aratat adevarata fata, iar fanii au avut numai cuvinte de lauda

Asa se scot pete, pistrui, cearcane…iar in pictoriale altfel, se scot muschi, se pun muschi, se scot tesuturi adipoase, se scoate si se pune orice. Uneori mi se par lipsite de expresivitate. Asa ca, asta-s eu, la Cretzulescu, „Asteptindu-l pe Cehov”! ieri„, a scris Oana Sarbu in dreptul fotografiei.
_____

CITITI SI:

Fie ploaie, fie vant, Oana Sarbu iese la mall. Si nu oricum! Vezi cum arata imbracata precum o liceeana a zilelor noastre
_____

Si, intr-adevar, vedeta a reusit sa demonstreze ceea ce era de demonstrat, reactia fanilor fiind cea scontata. „Frumoasa si sensibila„, „Esti superba„, „Frumoasa azi, ieri si maine… mereu!„, „Ai fost si vei ramane o FRUMOASA vesnic tanara si placuta la vedere” – au comentat prietenii virtuali.

A vazut moartea cu ochii!

Oana Sarbu s-a nascut la data de 13 mai 1968 in Bucuresti. Este fiica lui Romulus Sarbu, unul din membri celebrului cuplu comic-fantezist „Anton si Romica” de la Teatrul „Constantin Tanase”. In 1985, a castigat trofeul „Steaua fara nume”, iar in 1986, „Premiul Tineretii” la Festivalul Mamaia. Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul „Liceenii”. Unul din momentele de rascruce ale vietii ei a fost in anul 1997, cand a reusit sa scape cu viata dintr-un groaznic accident de masina.

B.P

Citește și...