Oana Zăvoranu, copleșită de amintiri triste: ”Am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna”

Publicat: 11/07/2019 | 23:15
Oana Zăvoranu, copleșită de amintiri triste: ”Am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna”

Oana Zăvoranu și-a amintit un moment dureros, din trecut, în care a fost nevoită să accepte că motanul ei a murit. 

Oana a scos  din”cutia cu amintiri” o fotografie de acum 12 ani, care a emoţionat-o aşa cum mai rar vezi.

Când motanul ei, Marty, a murit, Oana Zăvoranu nu a putut suporta durerea şi l-a împăiat. De asemenea, sângele l-a păstrat într-o amuletă. Acum, vedeta şi-a amintit cu drag şi totodată cu durere de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de Marty, motanul ei.

View this post on Instagram

O poza de acum 12 ani alaturi de sufletul si regele inimii mele MARTY THE KING, imi umple sufletul si mintea de amintiri pe care le pretuiesc mai mult ca pe orice…un suflet care imi amintea prin aceeasi privire de tata, un suflet care a stat langa mine nedezlipit in cele mai grele si triste momente din viata mea De aceea Marty ramane UNIC si am decis sa il tin langa mine pentru totdeauna ♥️♥️♥️ Marty, te iubeste mama ta mai mult decat pe oricare altul, indiferent cati copii vor mai fii sau sunt…in viata un singur copil blanos iti marcheaza existenta, iar acela fara vreun dubiu, AI FOST TU COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL SI ARISTOCRAT PANA IN MADUVA OASELOR! 👑 Pretuiesc fiecare secunda petrecuta langa tine si esti in fiecare zi in sufletul meu puiu meu frumos cu ochii ca cerul LOVE YOU FOREVER MY ANGEL BOY 😻😻😻🙏🙏🙏♥️♥️♥️👑👑👑 Oana ♊️ Profit de aceasta ocazie si va rog in continuare sa semnati petitia Link-ul este la mine in BIO, sau aici : https://www.petitieonline.com/oprii_ilegalitile_in_gestionarea_cainilor_fr_stpan #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #mylove #memories #unique #lovingmemories #cats #catstagram #catsofinstagram #pets #petstagram #mammasboy #photos #together #forever #beautiful #shooting #us #family #diva #tvseries #artist #actress #vip #cool #dope #june16perfume #glam

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Oana Zăvoranu a ţinut să menţioneze că Marty este „copilul blănos” care i-a marcat existenţă şi că nimeni nu îi va putea locul în sufletul ei.

O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele MARTY THE KING, îmi umple sufletul și mintea de amintiri pe care le prețuiesc mai mult că pe orice…un suflet care îmi amintea prin aceeași privire de tată, un suflet care a stat lângă mine nedezlipit în cele mai grele și triste momente din viața mea. De aceea, Marty rămâne unic și am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna ♥️♥️♥️

Marty, te iubește mama ta mai mult decât pe oricare altul, indiferent câți copii vor mai fi sau sunt… în viață un singur copil blanos îți marchează existența, iar acela fără vreun dubiu, AI FOST TU COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL ȘI ARISTOCRAT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR! 👑 Prețuiesc fiecare secundă petrecută lângă tine și ești în fiecare zi în sufletul meu, puiul meu frumos cu ochii că cerul. LOVE YOU FOREVER MY ANGEL BOY 😻😻😻🙏🙏🙏♥️♥️♥️👑👑👑”, a scris Oana Zăvoranu pe reţelele de socializare.

Citește și...