Oana Zavoranu face declaratii incendiare la CANCAN.ro! “Nu imi este dor de Marioara, imi este dor de cariera mea!”

Publicat: 18/05/2015 | 02:27

Oana Zavoranu a intrat in direct in emisiunea CANCAN.ro de la Romania Tv, iar vedeta a facut declaratii incendiare. Artista a spus ca nu ii este dor de mama sa, dar in schimb ii este de tatal sau.

Mai are cateva zile pana ce va intra in posesia mostenirii, dar nici acum Oana nu vrea sa ingroape securea razboiului. Intrebata daca ii este dor de Marioara Zavoranu, ea a raspuns sec ca nu.

marioara zavoranu

“Nu imi este dor de Marioara, imi este dor de cariera mea. Mie dor de tata, de Banicioiu, dor de Zavoranu, da, dar de certurile cu Marioara nu. Averea nu mi-a oferit-o ea, nu am mostenit nimic de la ea, totul, demonstram pe hartie, este mostenit de la Nicoale Zavoranu”, a spus Oana la emisiunea CANCAN.ro de duminica seara.

Oana zavoranu

Vrajitoarea Bratara o sfatuieste sa faca un copil

Se zvoneste ca bunica lui Zavo a luat lumanari si pamant de la mormantul Marioarei Zavoranu, iar gurile rele spun pentru a face vraji. Vrajitoare Bratara a spus ca o asteapta un mare necaz pe Oana, iar vedeta trebuie sa aiba grija pentru ca i se fac vraji puternice. Acestea sunt facute chiar de rudele ei, sa se fereasca de un accident sau sa nu ajunga la spital nebuna.

Oana zavoranu

“Daca vrea sa conduca si sa aiba avere si sa duca o viata lunga trebuie sa se calmeze si sa fie foarte atenta. Sa nu arunce boabele pe gatse, trebuie sa se puna la punct, sa isi caute un barbat bun sa faca un copil”, o sfatuieste vrajitoarea Bratara. In replica, Oana a raspuns in stilul ei caracteristic in emisiunea CANCAN.ro.

marioara zavoranu

“Sunt chiar la balamuc! Sunt mai normala decat si-ar dori multi. Stiu bine unde sa caut, stiu ce si pe cine sa caut. Un post de televiziune chiar aveau imaginile, cum le-a luat, asa sta cu ele. Nu o sa faca nimic cu ele, poate o sa se ingroape cu ele, asa cum a zis. Are interdictie pentru ca sub regimul Oanei Zavoranu devalmasia nu mai exista. Este un cimitir privat, se va intra cu cartela, o sa ma gandesc la o modalitate ca cei care au loc de veci sa faca dovada ca merg acolo unde trebuie. Este o golaneala, care nu va mai exista. Eu multumesc celor doi tati ai mei, ca eu mostenesc ce au lasat ei. Practic sa fiu pusa in posesie se va intampla in cursul acestei saptamani, este ca si cum sunt, ca nu exista alt mostenitor”, a mai spus Oana.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Motivul pentru care Oana Zavoranu a aparut ‘”dezbracata” la inmormantarea Marioarei! “Nici acum nu s-a dezis!”

Oana Zavoranu s-a suparat rau! “Era de bun simt sa…” Afla ce a scos-o din minti pe bruneta
 

Oana Zavoranu a recunoscut. „Imi pare rau ca Pepe….”

————————————————————————————-

S-a luat la harta cu Cristina Siscanu

Cat despre o potential aparitie la emisiunea Burlacita, Oana a spus clar ca nu a semnat nimic. Invitata in platoul emisiunii CANCAN.ro a fost si jurnalista Cristina Siscanu, care la un moment dat a intrat intr-o disputa cu Oana. “Tu cand sa ai o emisiune sa ma intrebi pe mine. (…) Vad ca te-ai ingrasat putin! Nu iti mai face cruce ca se impiedica popii, si sa nu te inceci. (…) Las ca ne vedem in instanta. Esti undeva la trei metri unde este Marioara”, a spus Oana in direct. (Alex Saulea)