Oana Zavoranu se destainuie: „Erau niste nebuni care voiau sa o vada pe Marioara cu vata in nas”

Publicat: 20/04/2015 | 23:25
Oana Zavoranu se destainuie: „Erau niste nebuni care voiau sa o vada pe Marioara cu vata in nas”

Oana Zavoranu a venit luni seara la emisiunea lui Dan Capatos pentru a explica tot circul din ultimele 48 de ore.

Marioara Zavoranu a fost inmormantata duminica, iar imaginile de la cimitir vor ramane in istorie. Bodyguarzii au bruscat oamenii care au venit sa-si ia ramas bun de la mama Oanei, iar pentru ca situatia putea scapa de sub constrol, s-a intervenit cu gaze lacrimogene.

“Nu poti niciodata sa fii un actor genial si talentat care sa bata viata. Eu am iubit-o si am urat-o in egala masura. Am cerut sa fiu singur cu ea si am intrebat-o niste lucruri care m-au framantat. Nu stiam ca e camera aprinsa.Tot ceea ce am spus eu aici simteam.

marioara zavoranu

Imi asum ce spun pentru ca un post TV m-a asigurat pentru ca in momentul in care ma voi duce la mama, ea este constienta.Acelasi post are un interviu in care mama spune ca e bine si nu pare a fi afectata psihic si, plangand, ma cheama si imi spune ca ma iubeste. In momentul ala zis ‘imi calc pe orgoliu pentru ca poate 5%, mama mea simte si vrea sa ma pupe’. Nu voiam daca se intampla ceva cu ea sa raman cu durerea ca ea m-a chemat si nu m-am dus”, a spus Oana Zavoranu.

CITESTE SI 

Ce se va intampla in viata Oanei Zavoranu: “Ii va fi mult mai greu decat isi imagineaza”


Pentru cati bani a vandut Zavo inmormantarea mamei sale! A luat de la Antena o avere! Si s-a ales si cu doua emisiuni TV


„Am facut circul ala pentru ca am fost prost informata. Toata publicatiile spuneau altceva. Ii voi da in judecata pe cei care ma judeta. Nu au dreptul sa ma acuze ca sunt drogata, ca am plans la misto la inmormantare sau ca am vandut inmormantarea. Erau niste nebuni care voiau sa o vada pe Marioara cu vata in nas, apoi era altii care erau deghizati. Gardul ala e proprietate personala, as putea sa ii pun sa plateasca”, a mai explicat vedeta.

marioara zavoranu

„Am avut o oferta dubla pentru a vinde inmormantarea”

“Am avut o oferta sa vand inmormantarea. Pretul a fost aproape dublu. Nu ma mai sunati. Eu nu sunt VC Tudor sa imi bat joc de o emisiune, nu ma mai sunati in direct. Cu 200.000 de euro s-a nunta (N.R. nunta lui Pepe cu Raluca). Au facut nunta pe barter si ei ma judeca pe mine”, a mai spus Oana.

D.C.