Oana Zăvoranu şi-a bătut soţul cu pantoful şi l-a dat afară din casă: „Am chemat poliţia!”

Publicat: 30/09/2017 | 16:13

Dragoste cu năbădăi! Căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf este una cu adevărat tumultoasă. Chiar bruneta a recunoscut că l-a bătut pe bărbatul mai tânăr cu 14 ani decât ea. 

Îl dădeam afară pe uşă, intra pe geam. A intrat pe geamul din baie, am chemat Poliţia, i-am dat şi cu pantoful în cap. Dar mi-am dat seama că bărbatul ăsta mă iubeşte, indiferent de banii mei, de toanele mele. La un moment dat, am scos mulţi bani din bancă. Nu mă puteam duce eu. Conjunctura a fost să se ducă el să ia aceşti mulţi bani. Alex a venit cu ei în dinţi. Nu ştii pe cine ai lângă tine. Mi-a zis să-i număr”, a povestit Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Alex Ashraf i-a mai dovedit Oanei că este un bărbat bun de pus la rană, atunci când ea a fost internată urmare a unor probleme de sănătate. Bruneta a mărturisit că nu s-a despărţit nicio clipă de ea şi a stat la căpătâiul patului de spital, pe toată perioada internării.

Deşi s-a zvonit că Oana Zăvoranu ar fi însărcinată, bruneta a dezminţit totul. Se pare că soţul ei îşi doreşte foarte mult un copil, dar ea nici nu se gândeşte la acest lucru: „Am  fost la ginecologie doar ca să-mi verific steriletul, nu sunt gravidă aşa cum s-a zvonit. Alex îşi doreşte copii, eu nu”.

 

Angie Voicu

Recomandarea CIAO.RO