Octavian Belu ar TURBA de manie! Vezi ce gest OBSCEN face o fosta mare gimnasta din Romania, campioana europeana!

Publicat: 12/11/2013 | 16:15

Considerata unul dintre cele mai mari pariuri ale gimnasticii romanesti, Raluca Haidu revine in actualitate printr-un gest cat se poate de obscen.
 

Colega de generatie cu Larisa Iordache si cu Diana Chelaru, Raluca s-a nascut la data de 20 noiembrie 1994 la Petrosani.

raluca haidu

A obtinut cea mai mare performanta a carierei in anul 2012, cand si-a trecut in palmares titlul de campioana europeana cu echipa Romaniei castigat la Campionatele Europene desfasurate la Bruxelles.

raluca haidu

Raluca Haidu mai este medaliata cu bronz la barna si cu echipa la Campionatele Europene din 2010 de la Birmingham. In 2011, la Cupa Mondiala de la Glasgow, a obtinut medalia de bronz la individual compus cu un total de 52.432 puncte.

raluca haidu

La inceputul lui 2013, campioana europeana a decis sa se retraga din activitate, motivandu-si decizia prin lipsa timpului pentru pregatirea examenului de Bacalaureat.

raluca haidu

De atunci, Raluca s-a ingrasat considerabil, fiind departe de silueta cu care si-a obisnuit fanii in gimnastica, insa s-a si maturizat si, din sportiva „inocenta” care era in urma cu nu mult timp, s-a transformat intr-o adolescenta rebela.

J.D.

banner

Citește și...