Acasă » Exclusiv » Omul care a denunțat așa-zisa șpagă de 200 mii € a aranjat totul în duba Poliției!

Omul care a denunțat așa-zisa șpagă de 200 mii € a aranjat totul în duba Poliției!

De: I.D. 21/07/2018 | 22:22

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din ”Dosarul Transferurilor”.  Omul care a denunțat așa-zisa șpagă de 200 de mii de euro ar fi aranjat totul în duba Poliției! Discuțiile dintre Alexandru Constantin Roșu și Teodoris Manole sunt absolut incredibile.

Primul denunț a fost făcut în data de 14 aprilie 2015, de către Alexandru Constantin Roșu. Apoi, în 3 iunie, același an, au urmat declarațiile incriminatoare ale soților Teodoris și Gabriela Veronica Manole. De precizat că Alexandru Roșu , zis „Pătrat”, și  Teodoris Manole, zis „Doris”, fuseseră trimiși în judecată la începutul lunii aprilie 2015 de Parchetul Tribunalului București, într-un dosar privind peste 30 de furturi de locuințe. Iar Roșu chiar primise o condamnare de 17 ani și jumătate.  

Pe 20 februarie 2018, magistraţii instanţei supreme au decis condamnarea la cinci ani şi opt luni de închisoare a lui Victor Becali, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat, în dosarul în care au fost acuzaţi că i-au dat mită aproape 200.000 de euro fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a da o soluţie favorabilă în “Dosarul transferurilor”. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare. (VEZI AICI: GEANINA TERCEANU, JUDECĂTOAREA DIN „DOSARUL TRANSFERURILOR”, MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE: „TREBUIA SĂ MOR!”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum a încercat să-i “înfunde” denunțătorul Teodoris Manole pe cei trei amintiți mai sus și cum l-a sfătuit pe Alexandru Roșu, în duba Poliției, să admită în fața magistraților că Geanina Terceanu a primit 200.000 de euro mită din partea celor cercetați. Miza era, pentru ambii, reducerea pedepselor pe care le primiseră pentru multiple furturi din locuințe. Motivarea deciziei luată de instanța supremă are nu mai puțin de 104 pagini.

Discuție Manole Teodoris – Reprezentantul Ministerului Public:

Manole Teodoris: Nu îmi mai aduc aminte dacă B. îmi spusese că ştia de la B. că acesta dăduse banii lui T.. Am avut o singură discuţie cu T. de 5 minute despre cei 10 000 de euro de la B.. Doar soţiei i-am povestit despre cei 10 000 de euro şi T..

Reprezentantul Ministerului Public: Aţi declarat nereal în faţa procurorului?

Manole Teodoris: Nu îmi mai aduc aminte dacă i-am spus lui B. că a primit T. banii de la B. sau l-am întrebat dacă ştie. Nu mai ştiu cu exactitate nici ce mi-a răspuns el. Parcă i-am spus lui B. de cei 10.000 de euro, dar nu ştiu ce mi-a răspuns.

Ajuns în fața magistraților, Alexandru Roșu, cel care a făcut primul denunț, a povestit, cu lux de amănunte, cum i-a cerut Teodoris Manole, în duba Poliției, să-i susțină declarațiile.

Nu ştiu nimic despre o sumă de bani pe care B. ar fi dat-o Geaninei T.. Îl cunosc pe M. de 10-15 ani. Nu am văzut-o pe T. la restaurant. Am văzut-o la televizor. Nu mai ştiu când am văzut-o la televizor. Îl cunosc pe P. pentru că m-a reprezentat o dată. Nu ştiu dacă venea la restaurantul lui M.. Mă duceam la restaurant o dată pe săptămână.

Nu am asistat la nicio discuţie telefonică între M. şi soţia sa în care să se discute de 10.000 de euro daţi în Dosarul ….. Ştiu de o suma mai mare de 200.000 de euro, de care am aflat de la M.. Nu mai ştiu ce mi-a povestit şi nici când mi-a povestit. Nu ştiu de la cine a luat-o ştiu că a dat-o unui judecător. Nu mai ştiu în legătură cu ce dosar sau în legătură cu ce problemă. Nu îmi mai aduc aminte de nimic, nu susţin declaraţiile pe care le-am dat în acest dosar.

Nu mi-a dictat nimeni declaraţia. Tot ceea ce am declarat ştiu de la M.. Am declarat la urmărire penală ceea ce mi-a povestit M.. Nu a fost iniţiativa mea să dau declaraţia la urmărirea penală. Domnul M. m-a rugat să-l ajut cu această declaraţie. Ştiam ce să declar de la acesta. Ne-am întâlnit în arest. Nu am fost în aceeaşi celulă. Nu am fost în acelaşi arest.

Mi-a comunicat ce să declar în dubă, nu mai ştiu cu cât timp înainte. Ştiam foarte vag despre aceste chestiuni cu banii, suma de 200 000 euro înainte de a mă ruga M.. Nu mai ţin minte nici unde mi-a spus, la restaurant sau în altă parte, şi nici ce anume mi-a spus. M. m-a rugat să-l ajut şi să-i confirm chestiunea cu banii, respectiv cei 200.000 de euro. Ştiam ceea ce mi-a povestit el că a luat o sumă de bani de la nu mai ştiu cine şi a dat-o doamnei T.. Toate aceste discuţii s-au purtat în dubă şi la poliţia capitalei, a spus Alexandru Constantin Roșu în fața magistraților, conform motivării. (CITEȘTE ȘI: AU FOST ARESTAȚI. FRAȚII BECALI ȘI JUDECĂTOAREA LOR ÎȘI VOR PETRECE TOATĂ LUNA ÎN AREST!)

A recunoscut că a făcut denunțul pentru a beneficia de reducerea pedepsei!

În cele din urmă, Alexandru Constantin Roșu, zis “Pătrat”, a recunoscut că a făcut primul denunț în speranța că va obține o micșorare a pedepsei pe care a primit-o în urma infracțiunilor pe care le-a săvârșit. (NU RATA: JUDECĂTOAREA DIN „DOSARUL TRANSFERURILOR“, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER)

Este adevărat că împreună cu M. aţi spart mai multe locuinţe?

Roșu Alexandru: Da.

Este adevărat că sunteţi condamnat la o pedeapsă de 17 ani şi 6 luni pentru spargeri de locuinţe multiple?

Roșu Alexandru: Da.

Este adevărat că la urmărire penală aţi făcut declaraţii în prezenta cauză pentru a beneficia de reducerea pedepsei ca urmare a denunţului?

Roșu Alexandru: Da. Însă nu am beneficiat de acele dispoziţii. Acest lucru nu influenţează cu nimic declaraţia de astăzi.

Este adevărat că iniţiatorul faptelor pentru care aţi fost condamnat este M.?

Roșu Alexandru: Da. (…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...