Oprea a depus juramantul de investitura ca ministru de Interne

Publicat: 05/03/2014 | 15:41
Oprea a depus juramantul de investitura ca ministru de Interne

Gabriea a depus la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Internelor, in prezenta sefului statului, a premierului, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si a vicepresedintelui Senatului, Cristian Dumitrescu.

Gabriea a depus, miercuri, la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Internelor, in prezenta sefului statului, a premierului, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si a vicepresedintelui Senatului, Cristian Dumitrescu.

Au mai fost prezenti consilieri prezidentiali si ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru al Afacerilor Interne.

Gabriel Oprea a demisionat din postul de vicepremier, conditie convenita, marti seara, de premierul Victor Ponta cu presedintele Traian Basescu, pentru ca acesta sa preia, miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, avand in vedere noua structura a Guvernului, au declarat anterior surse politice.

Oprea ocupa mandatul de ministru interimar de Interne, care expira pe 8 martie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu, pentru emiterea decretului de numire.

R.N.

Citește și...