Oprescu : „E momentul vostru! Sa alegeti pentru o viata mai buna: viata voastra”

Publicat: 08/06/2012 | 00:00
Oprescu : „E momentul vostru! Sa alegeti pentru o viata mai buna: viata voastra”
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a adresat un mesaj de indemn bucurestenilor prin care le spune sa se prezinte duminica la vot si sa voteze pentru o viata mai buna.

„Sunt mandru ca sunt bucurestean si ca am onoarea de a-i reprezenta pe bucurestenii mei, care vor ca si mine sa traiasca intr-un oras modern, civilizat, prosper. Eu vin in fata lor cu realizari, nu cu scuze; cu ce-am facut, nu cu promisiuni; cu performante, nu cu scandal! Mesajul meu pentru toti cei carora le pasa de acest oras este acela ca SE POATE! Putem construi, putem finaliza proiecte, putem misca lucrurile din loc. Directia este buna, iar eu sunt optimist! Trebuie sa crestem viteza, trebuie sa ne propunem mai mult, trebuie sa fim ambitiosi! Si vom fi! Pe 10 iunie, va chem alaturi de mine, asa cum ati fost intotdeauna, pentru ca orasul nostru are nevoie de continuitate. Proiectele incepute trebuie finalizate! Bucurestiul incepe sa se modernizeze, sa creasca, sa invie! Facem, treptat, pasi importanti spre marile capitale europene. Investitiile pe care le-am facut in scoli si spitale, in teatre sau in parcuri, in pasaje rutiere sau parcari, in iluminatul public, sunt de fapt investitii in calitatea vietii bucurestenilor!”, le transmite bucurestenilor primarul general Sorin Oprescu.

„Am facut multe, dar mai avem inca si mai multe de facut impreuna! Bucurestiul este casa noastra si trebuie sa avem grija de ea. Avem de recuperat multi ani in care orasul a fost prins in capcana incompetentei si a intereselor politice. Am pierdut prea multi timp pe mana lor. De duminica, sunteti pe mana voastra! Jocul lor s-a terminat. Iar eu stiu ca nu ati uitat. Si stiu exact ce ati simtit, din cauza ca m-am chinuit sa dezvolt un oras, in ciuda blocajelor lor. Drumul nu a fost usor. Dar am promis ca voi dezvolta si voi moderniza orasul si ma tin de cuvant! Am reusit in acesti ani sa ducem la bun sfarsit proiectele abandonate ale administratiilor anterioare, proiecte in care se investisera multi bani si care erau lasate de izbeliste. Am inceput proiecte noi: renovarea si modernizarea spitalelor, fluidizarea traficului prin reabilitarea strazilor si construirea de pasaje si parcari, reabilitarea si modernizarea scolilor, extinderea si reabilitarea retelei de canalizare, repararea teatrelor si cinstirea marilor nostri artisti… Inca de la preluarea mandatului am promis bucurestenilor ca nu voi face politica, ci administratie.

M-am tinut de cuvant si o voi face si de acum inainte! Votul din 10 iunie este foarte important pentru ca, pe langa Oprescu, este nevoie si de o echipa care sa ma lase si sa ma ajute sa facem treaba pentru bucuresteni. Va invit, asadar, sa veniti la vot si sa imi acordati cinstea si responsabilitatea de a fi in continuare primarul Bucurestiului.

E momentul vostru! Sa alegeti pentru o viata mai buna: viata voastra”, a mai spus edilul sef.