Pagina de Facebook a unui terorist! Cum arata si ce pasiuni avea unul dintre atacatorii de la redactia Charlie Hebdo

Publicat: 10/01/2015 | 15:56
Pagina de Facebook a unui terorist! Cum arata si ce pasiuni avea unul dintre atacatorii de la redactia Charlie Hebdo

Masacrul de la redactia Charlie Hebdo a indoliat o lume intreaga, in aceasta saptamana. Comunitatea jurnalistilor, presedinti de state si oameni de rand s-au aliat impotriva unui gest inuman, comis in inima Frantei.

Unul dintre cei doi frati Kouachi, Said, avea o activitate intensa pe paginile de socializare. La o simpla cautare pe Facebook, oricine si-ar fi putut da seama ca preocuparile lui nu sunt tocmai acelea ale unui om de rand.

Paris

Said era obsedat de arme si de exercitii fizice, de pregatire militara si strategie. Orice psiholog sau sociolog ar fi putut constata ca aceste pasiuni pot degenera oricand intr-un comportamnet deviant, antisocial.

Paris

Tanarul dadea foarte mare importanta si aspectului fizic. Se vede ca acesta lucra intens la sala si avea muschi bine lucrati, insa ii si placea sa se pozeze si sa se admire, dovada stand si pozele selfie de pe profil.

Paris

CITESTE SI:

Am aflat cum a fost premeditat atacul terorist din Paris! Este uluitor ce a putut scrie un atacator intr-o lucrare de facultate

Mesajul unui cleric din cadrul Statului Islamic: „Maine vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari”

Au murit tragand in politisti

Fraţii Cherif şi Said Kouachi sunt suspectaţi de comiterea atacului terorism care a avut loc miercuri la redacţia revistei Charlie Hebdo. Cei doi fraţi au fost neutralizaţi în momentul în care au ieşit din clădire şi au deschis focul spre forţele de ordine.

Paris

Atacul terorist comis pe 7 ianuarie la sediul revistei satirice Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi, fiind revendicat de reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic în Irak şi Siria.

R.O.