Panica de Revelion! Au ramas blocati cu orele intre etaje, in noaptea dintre ani! Inregistrarea bomba din liftul groazei

Publicat: 04/01/2015 | 16:08

Nu aduce anul ce-ti ofera Cancanu`! Prima editie din acest an a emisiunii Cancan.ro, de la Romania tv, prezinta un film bomba cu clipele de groaza prin care au trecut doua vedete. Au ramas blocati in lift, in noaptea dintre ani.

Momente de groaza! Au vrut sa petreaca un Revelion de fite in Bruxelles dar au ramas blocati in liftul hotelului! „Zi-i să oprească, merge la subsol, luar-ar dracu să-l ia! Stop! Eşti surd, … gura mă-tii! Dumnezeii mă-tii, cu liftul lu’ mă-ta! Vă omor, bă!”, e doar un fragment din noaptea de groaza. Cine sunt vedetele care si-au petrecut noapte dintre ani, intre etaje, aflati in exclusivitate, de la ora 23:00, in emisiunea Cancan.ro.

Marius Nita

Desi sotul ei este inchis, Cristina Rus tot s-a aprovizionat cu vasc pentru noaptea dintre ani. 

Cristina a luat una dintre celemai mare crengi de vasc
Cristina a luat una dintre celemai mare crengi de vasc

Cantareata vorbeste pentru prima oara de cand Dragos Bilteanu a fost arestat, in emisiunea Cancan.ro de la Romania tv. Cum gestioneaza Cristina Rus banii sotului milionar, aflati in aceasta seara.

Mircea Badea care scaunul fiului sau
Mircea Badea care scaunul fiului sau

Mircea Badea are probleme… cu scaunul! In vacanta de iarna, prezentatorul si-a dedicat o parte din timp cumparaturilor pentru fiul sau, “Vasilica 2014”. Imagini cu Mircea Badea cum nu l-ai vazut nici in ring, in emisiunea prezentata de Marius Nita si Cristina Herea.