Părinții tinerei din Brăila care s-a spânzurat îl acuză pe iubitul fetei: ”El este vinovat”

Publicat: 11/06/2018 | 21:05

Părinții Lilianei, tânăra de 18 ani din Brăila care s-a spânzurat cu o piesă de lenjerie intime de bara meralică din șifonier cred, cu tărie, că fiica lor a fost omorâtă chiar de iubitul ei. (Oferta speciala playstation)

Părinții tinerei nu-și pot reveni din șoc și nu le vine încă să creadă că singura lor fată și-a pus capăt zilelor. Ei nu-l plăceau pe iubitul fiicei lor și spun că ar fi venit acasă la un moment dat cu urme pe gât deoarece tânărul de 19 ani ar fi încercat să o sugrume pe Liliana. (CITEȘTE ȘI: SINUCIDERE ȘOCANTĂ DIN DRAGOSTE! O FATĂ DE 18 ANI DIN BRĂILA S-A SPÂNZURAT DE ȘIFONIER)

”Eu aveam o bănuială la băiatul acesta, era dubios. Nu mi-a plăcut comportamentul lui. Era tatuat. I-am spus că nu este de ea, de familia noastră. El nu mai voia să o lase să vorbească cu pretenii. Mama lui a venit azi să vorbim, dar el nu m-a sunat. El este peşte. Mi-au spus prietenii Lilianei. Acum trei săptămâni a fost sugrumată de gât de el. Ea mi-a spus: mamă, Marian m-a apucat de gât şi m-a apucat şi de păr. I-am spus: mamă, o să te omoare şi ea a spus: stai, mamă, liniştită. Se putea ca o fată de 1,80 m şi 80 de kilograme să se spânzure de bara de la şifonier? El a omorat-o. Din cauza lui. El este vinovat. El acum e fugit în Moldova.”, au mărturisit părinții fetei în cadrul unei emisiuni TV.

Părinții Lilianei nu știau că fiica lor a renunțat la școală

Părinții Lilianei nu știau că fiica lor a renunțat la școală și sunt convinși că vinovat pentru moartea fiicei lor este iubitul tinerei. Despre tânăr însă ei nu știau foarte multe lucruri. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA FETEI DIN BRĂILA CARE S-A SPÂNZURAT DIN DRAGOSTE. PRIETENELE ADOLESCENTEI, MĂRTURII ȘOCANTE: ”ȘTIU DE O BĂTAIE CÂND EA AVEA EFECTIV CAPUL UMFLAT”)

”Avea o relaţie de un an. L-a adus o dată, de două ori, din faţa porţii o lua. Multe nu prea ştiam. Acum am auzit, trebuia să ne spună. O vedeam la sfârşit de săptămâna, dar în fiecare zi vorbeam cu ea. Cu mama ei vorbea mai multe. Nu ne-a făcut probleme. Ea ne zicea că merge la şcoală.”, au mai spus părinții fetei în cadrul unei emisiuni TV. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...