Patru persoane din Iași s-au intoxicat cu fum la o slujbă de botez, din cauza lumânării. Printre victime, un bebeluș de opt luni și un băiețel de doi ani

Publicat: 14/01/2020 | 15:08

Medicii ieșeni au avut o intervenție inedită în localitatea ieșeană Cornești, unde patru persoane s-au intoxicat cu fum. Conform medicilor SMURD, cauza intoxicării a fost fumul emis de o lumânare folosită la un botez. (VEZI ȘI: UN MORT ȘI MAI MULTE PERSOANE INTOXICATE CU FUM DUPĂ UN INCENDIU ÎNTRUN APARTAMENT DIN BISTRIȚA)

Victimele au fost preluate din biserica din localitate, printre acestea aflându-se și doi copii. Una dintre acestea este chiar bebelușul botezat, în vârstă de opt luni, al doilea fiind un băiețel de doi ani.

Potrivit medicilor, au mai fost internați în spital și doi adulți, în vârstă de 21 de ani, respectiv 57 de ani.

Victimele au ajuns la două spitale

“Pacienții au fost dirijați la Unitatea de Primire Urgență de la Spitalul de Copii, respectiv la Spitalul Sf. Spiridon din Iași”, a transmis Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași.

Toate cele patru persoane primeau îngrijiri medicale la momentul redactării acestei știri. (NU RATA: O FEMEIE DIN GIURGIU A MURIT ARSĂ DE VIE ÎN PROPRIA CASĂ)

Citește și...