Pavel Stratan si-a scos (aproape) toata familia in mall! Uite cat de frumoasa e sotia cantaretului. O tine departe de ochii lumii

Publicat: 03/03/2014 | 09:59

Pavel Stratan e familist convins, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Daca cei mici sunt artisti si, deci, apar des in fata camerelor de luat vederi, sotia lui este tinuta mai mult in umbra.

Rare sunt momentele in care Pavel Stratan isi ia sotia cu el la evenimentele mondene. Chiar si atunci, Rodica prefera sa lase lumina reflectoarelor pentru ceilalti membri ai familiei, asa ca nu da interviuri.

In schimb, preia „controlul” la plimbarile in mall, asa cum s-a intamplat zilele trecute.

pavel stratan

Pavel Stratan, impreuna cu sotia si cu fiul cel mic, au facut o plimbare intr-un centru comercial din Capitala.

In timp ce baietelul pare fascinat de ceea ce vede prin vitrinele magazinelor, parintii lui discuta intens un subiect care i-a captivat pe amandoi. Pavel pare sa incerce sa o convinga ceva pe Rodica si gesticuleaza intruna, dar femeia isi pastreaza calmul si ramane stapana pe situatie.

pavel stratan

De remarcat este si faptul ca sotia lui Pavel Stratan, desi isi ocupa aproape tot timpul cu cei doi copii, reuseste sa arate impecabil.

S-au mutat din Republica Moldova in Bucuresti

Dupa ce melodiile lui au inceput sa aiba succes si in Romania, Pavel Stratan a decis sa se mute, cu tot cu familie, in Bucuresti. Cantaretul si sotia lui au impreuna doi copii: pe Cleopatra, in varsta de 11 ani, si pe Cezar, de cinci ani. Ambii copii au talent in muzica si sunt incurajati de parinti sa evolueze in acest sens.

pavel stratan

 

C.V.

Citește și...