Pe Chilian il ‘iubeste” femeile si e „modest” rau: „Eu sunt doar o biata victima”. Vezi aici cum se lasa artistul cucerit

Publicat: 02/11/2013 | 14:02

In ciuda faptului ca Florin Chilian pare genul rebel in tinerete, tipul de artist care nu a ratat nicio muza si care o tinea din petrece in petrecere, lucrurile nu sunt tocmai asa. Cantaretul se declara a fi unul dintre cei mai cuminti pusti.

Florin Chilian a avut mereu spiritul de artist boem, insa niciodata nu a fost un rebel.

Florin Chilian

Nici macar atunci cand era adolescent si, dupa cum se stie ca in vremea comunista poetii erau ceva mai razvratiti, Florin Chilian a facut rabat de la regula. Dupa cum singur spune, a fost un adolescent cuminte, care astepta ca fetele sa il cucereasca. Ce-i drept, barbatul nu ducea lipsa de oferte si le raspundea pe masura.

Florin Chilian a avut o copilarie trista
Florin Chilian a avut o copilarie trista

„Am amintiri putine. Era distractie. Fetele erau ca si acum. Atunci le cantam piesa aia cu “Ma iubeste femeile”. Am fost un adolescent cuminte, am fost precum se zice “cel mai cuminte din orasul asta”. Deci am fost cel mai frumos si cuminte. Ma lasam cucerit. Eu sunt doar o biata victima in mainile voastre pricepute. Voi, femeile, aveti initiativa de cele mai multe ori. Universul se invarte in jurul buricului unei femei, oricat ne-am da noi zugravi, nu e adevarat”, ne-a spus Florin Chilian.

Denisa Macovei

Citește și...