Pe ea o stie o lume intreaga, dar fiica ei sare in ochi imediat! N-ai sa crezi cum arata mostenitoarea imperiului Anastasia Soare!

Publicat: 24/06/2014 | 01:23

Se spune ca aschia nu sare departe de trunchi, insa la Anastasia Soare si fiica ei nu se aplica acest dicton, cel putin la capitolul celebritate. Totusi, Claudia este o adevarata aparitie pe strazile din Beverly Hills, gratie frizurii. 

Claudia, fiica Anastasiei Soare, calca pe urmele mamei sale in ceea ce priveste afacerile cu produse cosmetice, insa nu si din punctul de vedere al celebritatii. In Romania, tanara a venit de putine ori, iar atunci a preferat sa o faca in cea mai mare discretie. si sa nu se expuna mai deloc.

 

Fiica Anastasiei ii calca pe urme
Fiica Anastasiei ii calca pe urme

Este cunoscuta in Beverly Hills

 

Desi in Romania putini sunt cei care ar recunoaste-o pe strada, in America insa se intampla exact pe invers. Poate si datorita look-ului pe care il afiseaza de mai bine de un an, dar si faptului ca mama ei i-a facut cunostinta cu toate celebritatile care i-au trecut pragul, cert este insa ca, in Beverly Hills, Claudia este recunoscuta pe strada. La drept vorbind, nici nu ar avea cum sa nu intoarca toate capetele, tinand cont ca isi tine parul vopsit in culori destul de excentrice.

claudia soare

Daca, pana acum cateva luni, purta suvite verzi si roz, mai nou, Claudia si-a vopsit podoaba capilara in mov. Chiar daca in SUA aceste nuante nu sunt tocmai un motiv de uimire pentru nimeni, totusi aceste combinatii de culori are curajul sa le mai adopte doar Lil Kim.

 

CITESTE SI:

De ce n-a venit Anastasia Soare la funeraliile fostului sot: “N-avea sens sa particip si eu, nu ne mai lega nimic

I-a fost si bodyguard si sofer si prieten. Mihai Bendeac, la dispozitia fiicei Anastasiei Soare, un weekend intreg

 

De cateva luni, Claudia Soare adopta culori excentrice pentru a-si vopsi parul
De cateva luni, Claudia Soare adopta culori excentrice pentru a-si vopsi parul

Mihai Bendeac a pus ochii pe ea

In timp ce in State are o sumedenie de prieteni, in Romania, Claudia isi petrece timpul alaturi de Mihai Bendeac. Actorul a cunoscut-o atunci cand Anastasia Soare l-a invitat la ea acasa, in America, iar de atunci au ramas prieteni. Desi lui Bendeac i-ar fi placut sa aiba ceva mai mult cu Claudia, totul s-a rezumat, insa, la o relatie de prietenie.

 

D.M.

Citește și...