Pe Ogica l-a cuprins disperarea! “Viespea” lui a fugit la amant si refuza sa divorteze!

Publicat: 13/08/2013 | 00:15

Telenovela care-i are protagonisti pe Stelian Ogica si pe (inca) sotia lui, Casandra, pare sa nu mai aiba sfarsit. “Spaima loteriei” se plange ca “viespea” se ascunde in vila unui doctor din Austria si refuza sa mearga la notar ca sa divorteze!

Potrivit surselor noastre Casandra a plecat din tara, iar Ogica nu-si mai gaseste linistea. “El vrea sa divorteze si sa inceapa o viata noua, dar ea parca a intrat in pamant!”, ne-a marturisit unul dintre apropiatii giurgiuveanului.

Casandra Ogica se
Casandra Ogica se „ascunde” la vila unui doctor austriac, refuzand sa divorteze de „Spaima loteriei”

In ultimele zile insa, Casandra a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii cu ea, in ipostaze sexy, la o piscina. Cancan.ro a deslusit misterul, descoperind ca pozele respective sunt facute pe proprietatea unui chirurg austriac, pe care blonda l-a cunoscut in perioada in care era indragostita de Ogica.

Casandra Ogica

Casandra Ogica

Casandra se afla acum in Austria la amantul ei, un doctor care are in jur de 60 de ani. Culmea este ca Ogica le-a facut cunostinta. Cand inca se iubeau, Stelian si Casandra au fost amandoi la vila doctorului”, a dezvaluit sursa noastra. Giurgiuveanul este insa acum disperat ca, in ciuda faptului care nu mai are nicio legatura cu sotia lui, nu poate sa divorteze.

Casandra Ogica

Casandra a aparut in presa ca sa-l acuze ca el i-ar fi furat buletinul si toate celelalte acte, dar se dovedeste ca a mintit, intrucat nu avea cum sa ajunga in Austria daca nu mai avea documente!”, a sustinut reporterilor nostri apropiatul “Spaimei loteriei”.

Casandra Ogica

Contactat de Cancan.ro, Ogica ne-a declarat ca “Nu-mi pare rau de ea si nici de ultimele zece femei din viata mea, intrucat din toate zece nu pot face una buna. Eu consider ca n-am mai avut o poveste de dragoste de multi, multi ani. Toate au fost pana acum doar aventuri! Casandra refuza sa divorteze si nu inteleg din ce motiv, de ce nu vrea sa lamurim lucrurile”. (A.N.)
 

Citește și...