Penibil sau … comod? Guta si Beyonce de Romania au venit in direct imbracati in pijamale: „O fi Nick Radoi smecher, dar eu…”

Publicat: 09/04/2014 | 17:52
Penibil sau … comod? Guta si Beyonce de Romania au venit in direct imbracati in pijamale: „O fi Nick Radoi smecher, dar eu…”

Ca orice manelist care se respecta, si Nicolae Guta investeste sume colosale in obiecte din aur sau imprimate cu logo-urile unor firme celebre. Pana si lingurile din casa lui poarta semnatura..."fratelui Versace".

Nicolae Guta nu pune deloc pret pe gura lumii, asa ca nu ar trebui sa mai mire pe nimeni faptul ca a venit intr-o emisiune TV imbracat in pijamale.

La bratul mult mai tinerei iubite, care-i si poarta in pantece cel de-al 10-lea copil, Guta si-a facut aparitia in emisiunea „Acces Direct” cu nelipsita borseta la brau, imbracat in pijamale si cu ochelari de vedere pe cap.

beyonce de romania

beyonce de romania

beyonce de romania

Nici Beyonce nu s-a lasat mai prejos si a optat pentru un halat de casa rosu. Cei doi au acordat un interviu direct din patul care fusese adus in platoului show-ului, scopul fiind, evident, acela de a-i face pe manelist si pe iubita lui sa se simta … ca acasa.

Si daca tot a venit vorba de casa, Guta nu a ezitat sa arate ce minunatii a agonsisit de-a lungul timpului in locuinta in care sta acum cu Beyonce. Fiecare lenjerie de pat poarta „semnatura” unor case de moda precum Versace, Gucci sau Chanel, vesela e si ea „de firma”, iar de bijuterii, genti sau haine nici nu se mai pune problema.

beyonce de romania

beyonce de romania

Lui Guta ii place sa doarma pe asternuturi
Lui Guta ii place sa doarma pe asternuturi „regesti”, asa ca toate lenjeriile lui de pat sunt de firma

beyonce de romania

Manelistul le-a aratat pe toate, cu mandrie, la camera de luat vederi, recunoscand ca a facut o pasiune pentru…obiecte de bun gust. „Sunt pasionat de lenjerii de pat si de vesela. In general de lucruri de casa. Avand in vedere ca am noua copilasi, mai iau … sa fie acolo ca nu strica. Imi plac obiectele de lux, arta”,. a declarat el.

Si Beyonce de Romania e innebunita dupa lux. Aproape toate obiectele ei poarta semnatura marilor case de moda, iar Guta profita de orice ocazie pentru a-i mai cumpara cate ceva. Ultima data i-a luat un inel cu perle si diamante „din Siria”, bijuterie de care blonda este foarte mandra si pe care a inceput sa o poarte din ziua in care a primit-o.

Beyonce e rasfatata des de iubitul ei, cel mai des cu bijuterii si genti. Ultimul cadou: un inel cu diamante
Beyonce e rasfatata des de iubitul ei, cel mai des cu bijuterii si genti. Ultimul cadou: un inel cu diamante „din Siria”

C.V.

Citește și...