Petrecere mare, intr-un club din Capitala! Unul dintre demisionarii din PSD a petrecut pana la 5 dimineata

Publicat: 05/12/2014 | 11:35
Petrecere mare, intr-un club din Capitala! Unul dintre demisionarii din PSD a petrecut pana la 5 dimineata

Joi seara, intr-un important club din Capitala, 800 de tineri din toate judetele, sustinatori ai lui Victor Ponta in campania electorala, au petrecut alaturi de Sebastian Ghita.

Proaspat demisionat din PSD, Ghita a organizat evenimentul alaturi de echipa de campanie a lui Victor Ponta. Potrivit evz.ro, 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat in campania fostului candidat la Presedintie.

Sebastian Ghita a vorbit in fata tinerilor care au venit la eveniment, chiar in deschidere. “Vanghelie e aici? Iliescu e aici ?”, a intrebat el, iar cei prezenti i-au raspuns in cor: „Nuuuuu !!!”.

Sebastian Ghita a petrecut alaturi de tineri, pana la 5 dimineata (sursa foto: stiripesurse.ro)
Sebastian Ghita a petrecut alaturi de tineri, pana la 5 dimineata (sursa foto: stiripesurse.ro)

In continuare, Sebastian Ghita a recitat o strofa din poezia „Doina” de Eminescu si le-a multumit participantilor pentru ca l-au sustinut pe Ponta.

Potrivit unor martori, Ghita le-a sugerat celor care au fost de fata ca o noua structura politica a tinerilor va aparea curand. In acelasi discurs, el a cerut ca tinerii din Romania si firmele mici romanesti sa aiba sanse egale in fata autoritatilor romane cu firmele si investitorii straini. Fostul membru PSD a mai spus ca avem nevoie de investitii straine, dar ca trebuie sa promovam si sa protejam tinerii din Romania care vor sa munceasca si sa aiba un viitor in tara lor. Toate acestea pot fi interpretate drept semne clare ca se pregateste o noua constructie politica.
Petrecerea a durat pana la 5.00 dimineata. Multe dintre pozele facute de Ghita cu tinerii din judete au fost postate pe FB.

sebastian ghita

Foarte probabil, dupa demisia din PSD, Sebastian Ghita impreuna cu aceasta structura intinsa in toate judetele vor incerca sa faca un partid care sa caute voturi in randul electoratului non-PSD, potrivit stiripesurse.ro.

R.O.

Citește și...