Piele si os, Daniela Crudu tot gaseste tinute extrem de stramte, care sa-i scoata in evidenta fiecare oscior

Publicat: 19/07/2013 | 00:23

A slabit enorm, insa acest lucru nu inseamna ca Daniela Crudu nu-si mai alege tinute vestimentare extrem de mulate, care sa-i scoata in evidenta fiecare "curbura". Bruneta a facut senzatie pe strada intr-un echipament sport insa foarte sexy.

Zilele trecute, CANCAN.ro a intalnit-o pe Daniela Crudu plimbandu-se pe strazile Capitalei. Asa cum toata lumea se astepta si cum de altfel si ea s-a obisnuit, Cruduta nu a optat pentru o tinuta lejera ci pentru una extrem de mulata, care nu numai ca i-a scos in evidenta fiecare forma in parte, dar a atras si toate privirile.

Echipamentul s-a mulat pe fiecare oscior al Crudutei
Echipamentul s-a mulat pe fiecare oscior al Crudutei

Faptul ca a slabit considerabil si ca ajuns “piele si os” nu inseamna ca bruneta nu-si mai gaseste piese vestimentare pe masura. Probabil ca si le ia de la raioanele pentru femeie “super slabe” sau incearca la copii, cert este ca Daniela se descurca de fiecare data.

Desi este foarte slaba, colantii pareau insa prea mici pentru asistenta tv
Desi este foarte slaba, colantii pareau insa prea mici pentru asistenta tv

Imbracata cu un echipament sport compus dintr-o pereche de colanti si un maieu, Daniela si-a aratat inevitabil sau nu, fiecare oscior, fiecare forma, chiar si urma lenjeriei intime. Acest lucru nu i-a deranjat deloc pe cei cu care a intrat in contact si care intorceau capul dupa ea.

D.M.

Citește și...