Piti Jr. combina cate doua gagici pe weekend! Are cate o iubita in fieacare club! Vezi cum reuseste!

Publicat: 28/01/2013 | 23:00

Alexandru Piturca este recunoscut drept un Casanova, insa nimeni nu s-ar fi asteptat sa “invarta” chiar asa femeiele pe degete, combinand chiar si doua in aceeasi seara. Fostul fotbalist are cate o iubita in fiecare club in care iese!

Asa cum obisnuieste in fiecare weekend, si la sfarsitul saptamanii trecute Alex Piturca a iesit sa se distreze in cluburile din Capitala. Dupa modelul deja cunoscut, fostul fotbalist nu este vazut mai mult de o seara in compania unei domnisoare, asa ca nici in aceasta sambata nu a facut rabat de la regula.

Fiul selectionerului ii cere parcangiului sa aduca cat mai aproape masina
Fiul selectionerului ii cere parcangiului sa aduca cat mai aproape masina

Paparazzii CANCAN.ro l-au fotografiat in momentul in care saruta patimas o bruneta, de despartire. Galant din fire, Piti Jr a iesit sa o conduca pe domnisoara la masina si totodata sa isi ia geaca pe care o lasese pe bancheta din spate. Desi partenera lui dadea semne de oboseala, nu acelasi lucru se putea spune si despre fiul selectionerului roman.

Alex asteapta ca tanara sa-i aduca geaca de pe bancheta din spate a masinii
Alex asteapta ca tanara sa-i aduca geaca de pe bancheta din spate a masinii

Tanarul a lasat-o la autoturism pe fata si s-a intors in club pentru a achita nota de plata. Seara nu s-a terminat aici, ci petrecerea a continuat intr-un alt club, cu o alta domnisoara. Surse din anturajul lui Piti sustin ca tanarul s-a intalnit de dimineata cu o blonda, cu care a petrecut pana in zorii zilei.

Denisa Macovei

Citește și...