Politicienii fac stirile la Realitatea TV! Viorel Hrebenciuc, Daciana Sarbu si Elena Udrea vor fi reporteri si moderatori la emisiunile postului!

Publicat: 14/03/2012 | 00:00
Politicienii fac stirile la Realitatea TV! Viorel Hrebenciuc, Daciana Sarbu si Elena Udrea vor fi reporteri si moderatori la emisiunile postului!
Realitatea TV va derula, in acest weekend, un proiect inedit, in cadrul caruia politicienii vor fi prezentatori, reporteri, redactori si moderatori de televiziune. Timp de doua zile, pe 17 si 18 martie, reprezentantii scenei politice romanesti vor face pasul in tabara jurnalistilor, urmand sa stabileasca agenda zilei, sa aleaga subiectele care se vor regasi in jurnalele de stiri si sa modereze emisiunile din grila Realitatea TV.

Politicienii care au acceptat sa se implice in acest proiect au fost deja invitati in redactia Realitatea TV pentru a se familiariza cu munca jurnalistilor pe care ii vor inlocui la pupitrul stirilor sau pe teren. Toate platformele de comunicare ale Realitatea Media – televiziune, radio, online – vor transmite integral continutul generat si difuzat de noii jurnalisti. Printre cei care au acceptat pana acum invitatia Realitatea TV se numara: Viorel Hrebenciuc (PSD), Daciana Sarbu (PSD), Elena Udrea (PDL), Ioan Ghise (PNL), Petre Roman, Sulfina Barbu (PDL), Oana Mizil (PSD), Adriana Saftoiu (PNL), Valeriu Zgonea (PSD), Cristina Pocora (PNL).

„Realitatea TV face astfel un exercitiu de transparenta totala: politicienii vor participa la sedintele de sumar, vor alege subiectele si unghiul de abordare, ordinea acestora in jurnal, cat si invitatii la emisiuni. In acelasi timp, proiectul reprezinta un exercitiu de imagine pentru toti participantii care se vor prezenta publicului intr-o postura inedita, cea de jurnalisti impartiali, si vor dovedi ca sunt capabili sa faca echipa cu adversarii politici”, se arata intr-un comunicat al reprezentantilor postului TV.

Citește și...